Ville Pentti finnjamboreen projektipäälliköksi

Ville Pentti

Vuonna 2022 järjestettävän finnjamboree Kajon projektipäälliköksi on valittu KTM Ville Pentti. Ville aloittaa työt Suomen Partiolaisten toimistolla 3.9.

Villellä on taustallaan vahvaa projekti-, talous- ja hankintaosaamista sekä kokemusta esihenkilötehtävistä. Viimeiset kolme vuotta hän on toiminut toimitusjohtajana/maajohtajana Enefit Oy:ssä, joka on Baltian suurimman energiayhtiö Eesti Energia AS:n tytäryhtiö. Sitä ennen Ville on työskennellyt energia-alalla Turku Energiassa ja Suur-Savon Sähkössä myynti-, kehittämis- ja riskienhallintatehtävissä sekä erilaisissa kehitysprojekteissa.

Villellä on myös pitkä partiotausta: ”Partion aloitin syksyllä -86 Mustasaaren Ahjopartion sudenpennuissa. Vartioikäisenä vaihdoin lippukuntaa Vaasan Metsäveikkoihin, jossa olin vartiolaisena ja johtajana erilaisissa pesteissä. Myös kisaaminen oli lähellä sydäntä”, Ville kertoo.

Piiritasolla Ville on vastannut taloudesta mm. silloisten EPP:n ja K-PP:n yhteisellä piirileirillä 2006 sekä Pietarsaaressa järjestetyissä syys-SM kisoissa 2008. Finnjamboreet ovat tulleet tutuksi vuonna 1996 Loistolla leiriläisenä sekä 2016 Roihulla kyläpäällikkönä.

Villen perheeseen kuuluvat vaimo sekä 5- ja 2- vuotiaat lapset. ”Suurin osa vapaa-ajasta kuluukin perheen parissa. Lisäksi pyrin välillä ehtiä urheilemaan ja penkkiurheilemaan. Kesällä myös moottoripyöräily kuuluu vapaa-ajan viettoon. Asumme Liedossa, Turun vieressä.”

”Odotan innolla tehtävään ja Kajon suunnitteluun pääsemistä samoin kuin SP:n toimiston organisaatioon, leirin tekijöihin sekä SP:n luottisorganisaatioon tutustumista!”