Partiolaiset ovat tottuneet majoittumaan milloin missäkin: patjalla lattialla, makuualustalla teltassa, puulaavussa sekä mitä erilaisimmissa partiokämpissä. Millaisen kirjeen hostellitestaajiksi ryhtyneet partiolaiset kirjoittivat?

Heippa! Terkut Myö hostellista Helsingistä. Ollaan Essin kanssa oltu täällä kaupunkilomalla ja testattu samalla Hostellit.fi:n tarjontaa. Valittiin testattavaksi Myö hostel, koska se näytti kuvissa ihanan sympaattiselta ja kotoisalta, ja sen sijainti oli hyvä.

Hostelli oli juuri niin kiva miltä se kuvissa oli näyttänytkin. Eteisaulassa henkilökunta otti meidät vastaan lämpimästi ja kertoi hostellin käytännöistä. Pääsimme majoittumaan kuudennessa kerroksessa. Maisemat ovat tosi kauniit ja luonnonläheisyys näkyy maisemien lisäksi myös sisustuksessa. Kun on partiolaisena tottunut välillä reissaamaan vähän alkeellisemmissakin oloissa, tämä tuntuu aika luksukselta. Laavu on vaihtunut pehmeään hostellisänkyyn ja savunhajuinen makuupussi puhtaisiin lakanoihin, ihanaa! Suosittelemme tätä vahvasti partioreissuille!

Vieraat on otettu huomioon myös yhteisissä tiloissa. Hyvin varusteltu sisäkeittiö tuo kivaa vaihtelua trangiaruoalle! Alakerrassa on myös lainattavaksi sisäkenkiä ja villasukkia. Yhteisistä tiloista löytyy sohvia, televisio, kirjoja ja piano. Omia ruokia saa säilyttää yhteisessä jääkaapissa. Kauppa on ihan vieressä, ja täältä pääsee nopeasti myös Helsingin keskustaan julkisilla.

Aamulla oli ihana heräillessä hiippailla valmiille aamupalalle Myön alakertaan. Pöydästä löytyi tuoreita sämpylöitä, jugurttia, kahvia, teetä ja muuta ihanaa. Saatiin syödä aamupala auringon paistaessa sisään ikkunoista.

Meillä on ollut ihana loma, tänne pitää tulla uudestaan!

Pian nähdään,
Maisa ja Essi

Iloinen partiolainen nauraa
Partiolaiset ovat tottuneet majoittumaan mitä erilaisimmissa paikoissa. Suomen Hostellijärjestö kutsui partiolaiset testaamaan hostelleja. Kuva: Josefiina Lilja

Suomen Partiolaiset on Suomen Hostellijärjestön jäsen, jonka myötä partiolaiset saavat 10 % jäsenalennuksen verkoston kotimaan hostelleissa ja Kansainvälinen hostellikortin alennettuun hintaan.

Hostellitestaus on osa Suomen Partiolaisten ja Suomen Hostellijärjestön kaupallista yhteistyötä.