Tänä vuonna syys-SM-titteleistä kisataan Kouvolassa 5.–6.10. Rysky24-kilpailuun Kymenlaaksoon odotetaan yli sataa joukkuetta eri puolilta Suomea. Olettehan te yksi niistä?

Rysky24-kisoissa erotetaan jyvät akanoista, kun eri sarjoissa mitataan partiotaitoja kisan teeman mukaisesti suomalaiseen syksyyn, luontoon ja sadonkorjuuseen liittyvissä tehtävissä.

Kymenlaakso on tunnettu monipuolisesta luonnosta, metsäteollisuudesta ja logistiikasta. Kisapaikka Kuusankoski on hyvien yhteyksien päässä, lyhyen matkan päässä Kouvolan keskustasta.

Rysky24-kisoissa mennään metsä ryskäten, mutta ennen kaikkea pidetään hauskaa ja luodaan
unohtumattomia kisamuistoja!

Rysky 24-kisan tunnus.

Ilmoittautuminen alkaa 1.6.

Syys-SM-kilpailujen kisakutsu on jo nähtävissä kisojen kotisivuilla osoitteessa kymenlaakso.partio.fi/rysky24. Kisasarjat ovat punainen, sininen, ruskea, harmaa ja keltainen. Tehtäväluettelo julkaistaan toukokuun aikana. Kokoa joukkue ja ilmoittaudu 1.6.–10.9.2024. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 21.9.2024 asti korotetulla hinnalla.

Tervetuloa kisaamaan Kouvolaan!

PS. Mikä ihme se rysky sitten on? Rysky on käsikäyttöinen, jyviä akanoista erottava puimakone, joita oli käytössä Suomessa 1800-luvun alussa.

Karttakuva, jossa kerrotaan etäisyydet Kouvolaan Kuopiosta (267 km), Tampereelta (192 km) ja Helsingistä (139 km).