Asiakaspalvelumme palvelee myös kesällä: katso ohjeet!

Suomen Partiolaisten jäsen- ja asiakaspalvelu palvelee partiolaisia läpi kesän puhelimitse ja sähköpostitse. Partioaseman aulapalvelu lomailee 26.6.-12.8. Myös suurin osa työntekijöistä on poissa toimistolta.

Partion asiakaspalvelu on avoinna kesällä arkisin klo 10.00-15.00. Tavoitat meidät puhelimitse ja chat-palvelussa. Lähetä viestisi sähköpostitse palvelu@partio.fi tai jätä yhteydenottopyyntö sivulla www.partio.fi/asiakaspalvelu.

(09) 8865 1100
palvelu@partio.fi

Jos asiasi koskee jäsenlaskutusta tai partiosta eroamista, tee muutos itse partiorekisteri Kuksassa tai ota yhteyttä omaan lippukuntaan. Ohesta löytyvät tarkemmat ohjeet jäsenasioiden hoitamiseen. Tarvittaessa saat apua ja ohjeita puhelimitse (09) 8865 1100 tai sähköpostitse palvelu(at)partio.fi

Mahdolliset häiriötiedotteet löytyvät osoitteesta www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/jasenpalvelu/viat-ja-hairiot/.

Median yhteydenotot ja akuutit viestintäasiat: viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola puh. 045 625 2045.

Muissa asioissa löydät oikean henkilön yhteystiedot osoitteesta www.partio.fi/yhteystiedot.


Jäsenasioiden hoitaminen

Partiosta eroaminen

Helpoin tapa erota partiosta on ilmoittaa erosta omaan lippukuntaan. Jäsenyyden voi päättää lippukunnan jäsenrekisterinhoitaja, lippukunnanjohtaja tai sihteeri. Jäsenyys ei pääty itsestään, vaikka laskun jättää maksamatta, vaan asiasta on aina ilmoitettava.

Partiolaisen huoltaja

Jokaisella alaikäisellä partiolaisella tulisi olla merkattuna huoltaja jäsenen omiin tietoihin. Huoltaja voi partiorekisteri Kuksassa esimerkiksi muuttaa yhteystietoja, ilmoittaa huollettavansa tapahtumiin ja tarkastella laskuja. Huoltajan lisääminen on lippukunnan tehtävä. Katso lisätietoja: partio.fi/kuksaohje

Tietoa lippukunnalle

Jäsenyyden päättäminen

Lippukunnan tehtävänä on päättää jäseniensä jäsenyydet viipymättä heidän sitä pyytäessään. Jäsenyys ei pääty itsestään, vaikka laskun jättää maksamatta. Jos jäsentä ei ole poistettu rekisteristä, lähtee hänelle useampi muistutuslasku. Tästä syntyy paitsi kuluja järjestölle myös pahaa mieltä henkilölle, joka on ilmoittanut haluavansa päättää jäsenyyden. Katso ohje: partio.fi/kuksaohje.

Lisää ohjeita partiorekisteri Kuksan käyttöön löytyy osoitteesta www.partio.fi/kuksaohje.


Aurinkoista kesää!

Yläkuva: Eeva Helle