Partion jäsenpalvelu

Suomen Partiolaiset tarjoaa palveluja partiolaisille ja heidän huoltajilleen, partion vapaaehtoisille sekä partiolippukunnille, partiopiireille ja muille partioyhdistyksille. Pyrimme aina vastaamaan kysymyksiin nopeasti ja palvelemaan kuunnellen ja opastaen.

Suomen Partiolaisten jäsenpalvelu auttaa sinua jäsenyyteen, jäsenmaksuihin ja digitaalisiin palveluihin liittyvissä kysymyksissäsi. Oma partiolippukuntasi ja -piirisi palvelevat sinua myös. Häiriötilanteissa julkaisemme tietoa vioista ja häiriöistä.

Tutustu ensin seuraavien sivujen ohjeisiin

Jäsentietojen päivittäminen

Omat tiedot voi päivittää itse partiorekisteri Kuksassa. Alaikäisen jäsenen tietoja päivittää tämän huoltaja. Jos et pääse kirjautumaan Kuksaan tai tarvitset apua muissa Kuksaan liittyvissä asioissa, voit ottaa yhteyttä palvelu@partio.fi.

Chat-palvelu

Suomen Partiolaisten chat-palvelu auttaa arkisin klo 10.00-15.00. Jos palvelu on ruuhkautunut tai palvelu ei ole käytettävissä, voit jättää yhteydenottopyynnön. Huomaa, ettei chat-palvelussa anneta henkilötietoja, vaan nämä pyynnöt tulee tehdä kirjallisesti joko oheisella lomakkeella tieto- ja dokumenttipyyntönä tai sähköpostitse palvelu@partio.fi.

Suomen Partiolaisten henkilöstön yhteystiedot ja Partioaseman aukioloajat.

Palaute ja yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Palautteesi tai pyyntösi käsitellään mahdollisimman pian. Tavoitteena on vastata sinulle saman tai viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

 

Yläkuva: Anna Enbuske