Elina Kamppari on valittu projektipäällikön tehtävään 

Suomen Partiolaisten projektipäällikön tehtävässä aloittaa vuoden 2023 alussa Elina Kamppari. Hänellä on pitkä kokemus partiotyöstä. Tehtävässä Kamppari tulee toimimaan Johtajatulien ja Explon työntekijänä, tukemaan kesän 2024 piirileirejä sekä kehittämään partion projektien saamaa tukea kokonaisvaltaisesti. 

Projektipäällikön tehtävä on Suomen Partiolaisissa uusi. Tehtävässä Kamppari toimii vuonna 2023 järjestettävien Johtajatulien ja Explon vastuutyöntekijänä sekä tukee vuonna 2024 järjestettävien piirileirien luottamushenkilöitä ja projektityöntekijöitä. 

Merkittävänä osana työtehtävää ovat myös partion tapahtumaprojektien tuen kehittäminen järjestelmien ja tiedostonhallinnan osalta sekä puitesopimuksiin, viranomaisyhteistyöhön ja Evon alueen kehittämiseen liittyvät asiat. Kyseessä on kahden vuoden määräaikainen tehtävä.

– Olen hurjan innoissani tästä tehtävästä! Tapahtumat ovat parasta partiota ja nyt pääsen aitiopaikalta paitsi tekemään isoja tapahtumia, myös kehittämään niiden tekemisen tapaa pitkällä tähtäimellä, Kamppari kertoo.  

Kamppari on ollut pitkään töissä Suomen Partiolaisilla tehden lähinnä viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. Lisäksi hän on toiminut vuoden ajan partiokasvatuksesta vastaavana työntekijänä. Viimeisen vuoden hän teki finnjamboree Kajoa puolikkaalla työajalla oman viestinnän asiantuntijatehtävänsä lisäksi.  

– Olen viihtynyt partiossa töissä erinomaisesti. Kuluneiden vuosien ajan olen saanut olla tekemässä lukuisia tapahtumia, projekteja ja hankkeita. Asioiden kehittäminen ja eteenpäin vieminen ovat minulle luontainen tapa tehdä töitä, Kamppari toteaa. 

Hänellä on myös vahva partiotausta vapaaehtoistoimijana lippukunta- ja piiritasolta. Koulutukseltaan Kamppari on markkinoinnin tradenomi ja yhteisöpedagogi (YAMK). 

Kamppari siirtyy uuteen tehtävään joustavasti alkuvuoden 2023 aikana. Viestinnän ja markkinoinnin tiimiin aloitetaan rekrytointi vuoden 2023 alussa.