Ella Arvonen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijaksi

Ella Arvonen on aloittanut työt viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijana Suomen Partiolaisilla elokuun alussa.

Ellan työtehtäviin kuuluu valtakunnallisia viestintä- ja markkinointitehtäviä sekä piiriviestintää ja -markkinointia Järvi-Suomen Partiolaisille ja Etelä-Karjalan Partiolaisille. Ellan pääasiallinen työpiste sijaitsee Helsingissä Partioasemalla.

Ella vastaa piirien uutiskirjeiden, verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien sisältöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Valtakunnallisiin tehtäviin kuuluu taas Suomen Partiolaisten sosiaalisen median kanavien ja verkkosivujen päivittäminen.

Koulutukseltaan Ella on maatalous- ja metsätieteiden maisteri, pääaineenaan kuluttajaekonomia. Ennen partiotöitä Ella on työskennellyt markkinoinnin tehtävissä eri yrityksissä, viimeisimpänä sosiaalisen median asiantuntijana matkailualalla.

Partio on Ellalle tuttu harrastus, sillä hän on harrastanut partiota sudenpennusta aina partiojohtajaksi asti.

”Partiossa oppii tärkeitä asioita esimerkiksi ryhmässä toimimisesta, vastuunotosta ja itsensä kehittämisestä. Partiossa pääsee myös rakentamaan omaa luontosuhdettaan ja saa kokea valtavan upeita uusia elämyksiä. Haluan olla omalta osaltani mahdollistamassa tätä uusille ja nykyisille partiolaisille ja toimia tukena vapaaehtoispesteissä toimiville henkilöille. Toivon, että voin markkinoinnin keinoin kertoa, kuinka mahtava harrastus partio on, ihan kaikenikäisille.”