Karl Lövgren Satahanka XIV -leirin johtajaksi

Satahanka XIV on Suomen Partiolaisten leiriprojekti, jonka ohjelma painottuu partiotoimintaan vesillä. Leiri toteutetaan kesällä 2025. Leirinjohtajaksi on valittu Karl ”Kalle” Lövgren.

Satahanka XIV kokoaa yhteen niin meripartiolippukunnat kuin meripartio-ohjelmasta kiinnostuneet partiolaiset. Projektin kohderyhmä on tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Projekti on avoin kaikille, ja ensisijainen kohderyhmä on meripartiolaiset ja partiotoiminnasta vesillä kiinnostuneet.

”Moikka, mä oon Kalle Lövgren Turusta. Kotilippukuntana toimii Puhurin Pojat ja mä oon toinen seuraavan Satahangan johtajista. Mun johtajaparin ja muun staabin rekry seuraavalle Satahangalle alkaa pian. Olisitko sä sopiva jäsen meidän projektin leiritoimikuntaan? Joka tapauksessa odotan kesän 2025 Satahankaa innolla, toivottavasti säkin! Leiristä tulee jälleen ikimuistoinen, voin luvata sen!” Karl ”Kalle” Lövgren avaa.

Kallen johdolla aloitetaan projektin suunnittelu ja leiritoimikunnan sekä toisen leirinjohtajan rekrytointi. Projektin tukena toimii ohjausryhmä, jonka puheenjohtajana aloittaa Satahanka-konkari Aino Pohjanvirta.

Satahanka XIV -leirin leirinjohtaja Karl "Kalle" Lövgren.
Satahanka XIV -leirin leirinjohtaja Karl ”Kalle” Lövgren. Kuva: Otto Glader