Laura Liukkonen Paju-hankkeen projektipäälliköksi

Laura Liukkonen on aloittanut projektipäällikkönä partion digitaalisten järjestelmien uudistushanke Pajussa elokuun alussa. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus 31.5.2024 saakka.

Laura Liukkonen hyppää puikkoihin Paju-hankkeen projektipäälliköksi, kun Maija Kangasniemi jää perhevapaalle. Pajussa uudistetaan partion digipalveluita ja järjestelmiä, mutta samalla kehittämistyötä tehdään hyvin käytännönläheisesti. Hankkeen ytimessä on se, miten erilaisilla yhteisillä prosesseilla ja digipalveluilla voidaan tukea käytännön partiotoimintaa.

Lauran tehtäviin kuuluvat erityisesti hankkeen koordinointi, yhteistyö eri toimijoiden kanssa sekä hankkeen neljän eri osaprojektin kehittämistyön tukeminen. Tänä syksynä Pajun tärkein tehtävä on tarjota partiolaisille erilaisia osallistumisen mahdollisuuksia ja kerätä tietoa siitä, minkälaiset työvälineet helpottaisivat partioarkea.

”Tartun ilolla Pajun haasteisiin ja odotan lämmöllä kaikkia kohtaamisia ja yhdessä kehittämisen hetkiä. Yhteistyössä on voimaa!”, Laura kuvailee yhteistyön merkitystä.

Aiemmin Laura on työskennellyt erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja projektitehtävissä. Työuransa hän on aloittanut kunnallisessa nuorisotyössä.

Paju-hankkeen projektisuunnittelija Laura Liukkonen.
Kuva: Laura Liukkonen

Laura kerryttää osaamistaan jatkuvasti työn ohessa: viime vuosina hän on opiskellut palvelumuotoilua ja paraikaa hän tekee muotoilun ja digitaalisten ratkaisujen YAMK-tutkintoa.

Partiomaailmaan Laura on tutustunut aikuisiällä lastensa kautta ja lasten harrastus onkin vienyt mukanaan, sillä Laura on tällä hetkellä sudenpenturyhmän akela.

”Partiossa vaikutuksen on tehnyt tapa, jolla lapset ja nuoret pääsevät kehittämään osaamistaan ja ottamaan vastuuta oman ikätasonsa mukaisesti”, hän kertoo.