Partion asiakaspalvelu jää joulutauolle

Suomen Partiolaisten jäsenpalvelu on suljettuna 21.12.2020–1.1.2021 välisen ajan.

Partioasema ja sen aulapalvelut ovat kiinni koronarajoitusten vuoksi 10.1.2021 saakka.

Mahdolliset häiriötiedotteet löytyvät osoitteesta www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenpalvelu/viat-ja-hairiot/

Median yhteydenotot ja akuutit viestintäasiat:  viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola, p. 045 625 2045.

Muissa asioissa löydät oikean henkilön yhteystiedot osoitteesta www.partio.fi/yhteystiedot. Suurin osa Suomen Partiolaisten työntekijöistä lomailee 21.12.2020-6.1.2021 välisenä aikana.

Suomen Partiolaiset toivottaa kaikille hyvää joulua!

Jäsenasioiden hoitaminen

Jos asia koskee laskua, löydät laskun asiointipalvelusta (asiointi.partio.fi) omasta tai huollettavasi profiilista. Tarkemmat ohjeet asiointipalvelun käyttöön https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/partion-asiointipalvelu/

Jos olet hakenut tai aikeissa hakea vapautusta jäsenmaksusta, älä maksa jäsenmaksua vaan tee hakemus ja odota rauhassa vastausta. Lisää jäsenyydestä ja jäsenmaksuista, sekä linkin hakemuslomakkeelle löydät https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/ .

Mikäli asiasi koskee partion päättämistä ja lippukunnasta eroamista, voit olla yhteydessä suoraan lippukuntaan tai vaihtoehtoisesti käydä asiointipalvelussa omassa (tai huollettavasi jäsenen) profiilissa Jäsenyydet-välilehdellä painamassa ”Eroa”-painiketta, jolloin eropyyntö menee lippukunnalle suoraan käsiteltäväksi. Lippukunnat lisäävät ja poistavat itse jäsenet ja huoltajat partiorekisteristä.

Josolet jo hakenut eroa, ei jäsenmaksulaskuista tai muistutuksista tarvitse välittää. Erohakemuksesi on käsiteltävänä ja kun se on käsitelty, laskut hyvittyvät.

Mikäli asia koskee asiointipalveluun kirjautumista, puuttuvaa jäsennumeroa tai huoltajanumeroa, voit kysyä apua myös lippukunnasta. Lippukunnat lisäävät ja poistavat itse jäsenet ja huoltajat partiorekisteristä. Jäsenyyden päättämisestä tulee ilmoittaa lippukuntaan tai käyttää ”Eroa”-toimintoa asiointipalvelussa.