Satahangan toiseksi johtajaksi Veera Tuominen

Satahanka XIV -leirillä on leirinjohtajat! Veera Tuominen valittiin leirin toiseksi johtajaksi.

Satahanka XIV on Suomen Partiolaisten leiriprojekti, jonka ohjelma painottuu partiotoimintaan vesillä. Leiri toteutetaan kesällä 2025. Jo aikaisemmin valittu Karl ”Kalle” Lövgren saa leirinjohtajaparikseen Veera Tuomisen Henrikin Tapulitytöistä.

Satahanka XIV kokoaa yhteen niin meripartiolippukunnat kuin meripartio-ohjelmasta kiinnostuneet partiolaiset. Projektin kohderyhmä on tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Projekti on avoin kaikille, ja ensisijainen kohderyhmä on meripartiolaiset ja partiotoiminnasta vesillä kiinnostuneet.

”Ihan huippua päästä tekemään seuraavaa Satahankaa leirinjohtajana yhdessä Kallen kanssa”, kertoo Veera Tuominen, joka on valittu Satahanka XIV:n toiseksi leirinjohtajaksi.

Veeran kotilippukunta sijaitsee Turussa, mutta opinnot ovat vieneet tämän pirteän meripartiolaisen Pohjois-Savoon. Veera on ollut jo vuosia aktiivisesti mukana lippukuntatoiminnassa, mutta nyt pestejä löytyy jo useampi lippukuntatoiminnan lisäksi: ensimmäinen Järvi-Suomen Partiolaisten viestintätiimistä ja toinen tämän vuoden Suomen Partiolaisten kipparikurssin kurssijohtajana.

Satahanka-projekti on lähtenyt jo upeasti käyntiin, ja tunnelma leirinjohtajilla on jo huipussaan.

Satahanka XIV -leirin johtajat Veera Tuominen ja Karl ”Kalle” Lövgren.
Satahanka XIV -leirin johtajat Veera Tuominen ja Karl ”Kalle” Lövgren. Kuva: Veera Tuominen

”Järjestelyt on saatu hyvin käyntiin, ja kokoamme tällä hetkellä staabia eli johtoryhmää ja muita avainhenkilöitä tekemään ikimuistoista tapahtumaa kanssamme. Tapahtuma tullaan järjestämään ensimmäistä kertaa sitten koronan, joten leiristä tulee taatusti unohtumaton!” leirijohtajat summaavat.

Uutinen 12.12.2023: Karl Lövgren Satahanka XIV -leirin johtajaksi