Jäsenhankinta Lpk:n johtaminen

Partiohaku uudistuu ja uusi asiointipalvelu otetaan käyttöön

Suomen Partiolaisten nettisivuilla oleva partiohaku eli Hae lippukuntaa-toiminto uudistuu. Jatkossa lippukuntaa voi etsiä myös ryhmähaku-toiminnolla. Ryhmähaku tehdään tulevan partiolaisen iällä ja haku palauttaa tulokseksi lippukunnat, joissa on ryhmissä tilaa haetun iän perusteella. Ryhmähaku ei siis tuo näkyviin suoraan esimerkiksi sudenpentulauman nimeä, vaan lippukunnan, jonka sudenpentulaumoissa on tilaa.  Vanhat tutut hakuehdot  eli paikkakunta, postinumero ja lippukunnan nimi ovat myös edelleen käytettävissä.

Jotta ryhmähaku toimii kunnolla, lippukunnan tulee huolehtia että ryhmäkohtaiset tiedot ovat ajan tasalla Kuksassa.

Jäsenhakemusten osalta partiohaku muuttuu siten, että mikäli lippukunta ei käsittele hakemusta neljän viikon sisällä, hakemus siirtyy näkymään Kuksassa myös muille alueen lippukunnille. Elo-syyskuun ajan siirtymisaika  on vain viikko. Tavoitteena on, että jokainen jäsenhakemuksen jättänyt tuleva partiolainen saa pikaisesti yhteydenoton ja löytää oman lippukunnan.   

Asiointipalvelu helpottaa jäsentietojen käsittelyä

Partiohaun uudistumiseen liittyy vahvasti myös jäsenille ja huoltajille tarkoitettu uusi käyttöliittymä Kuksaan. Uusi käyttöliittymä, asiointipalvelu, yksinkertaistaa huoltajan ja jäsenen Kuksa-näkymää ja mahdollistaa perhekohtaisen Kuksan käytön. Jatkossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille ja siksi jäsenhakemusta tehdessä huoltaja rekisteröi ensin itsensä. Tämän jälkeen huoltajaksi rekisteröitynyt voi tehdä  jäsenhakemuksia huollettavilleen,  myös partiolaisen sisaruksille, sekä kutsua lisää huoltajia Kuksan käyttäjäksi. 

Uutta asiointipalvelua esitellään lippukunnille  avoimissa Teams-tuokioissa, tervetuloa mukaan!

To 14.5. klo 18-19 Liity Microsoft Teams -kokoukseen

Ti 9.6. klo 17-18  Liity Microsoft Teams -kokoukseen

Ti 11.8. klo 17-18  Liity Microsoft Teams -kokoukseen

To 13.8. klo 18-19  Liity Microsoft Teams -kokoukseen

Koulutkset löydät myös täältä https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/kuksa-ja-office-365-koulutus/.