Hei partiolainen! Montako adventtikalenteria sinä aiot myydä tänä vuonna? Myynti sujuu hauskasti, kun pelaat samalla adventtikalenteribingoa!

Adventtikalenterimyynti alkoi 15. lokakuuta ja jatkuu 5. joulukuuta asti. Kerää koko bingoruudukko täyteen rasteja ja tee uusi henkilökohtainen myyntiennätyksesi! Viidestäkymmenestä myydystä kalenterista saa hopeisen tonttumerkin ja sadasta myydystä kalenterista saa kaikkien ihaileman kultaisen tonttumerkin. Muista kannustinpalkinnoista saat lisätietoa oman alueesi piiritoimistosta.

Haasta siis itsesi ja kaverisi mukaan adventtikalenteribingoon! Tulosta bingoruudukko, pidä sitä mukanasi myynnin ajan ja täytä sitä kun saat tehtävän tehtyä. Voit täyttää bingoa myös myyntitilanteen jälkeen. Tavoitteena on saada neljä rastia peräkkäin vaakaan, pystyyn tai ristiin, mutta voitte ryhmänne kanssa kisata vaikka koko bingon täyttämisestä!

Bingoruudukko.

Adventtikalenterin nettikauppa ja myyntipaikatwww.adventtikalenteri.fi

Juttua on muutettu seuraavasti: Artikkelin kuvitukset on vaihdettu 29.10.2019. Uusi Bingoruudukko linkitetty lokakuussa 2023.