Spotify-arvonta

Partion Spotify-arvonta Facebookissa

Partion Spotify-listat
Partion Spotify-listat

Arvonnan säännöt:

Arvontaan voi osallistua partion Facebookissa kommentoimalla 6.10. klo 20.30 jaettavaan Spotify-aiheiseen postaukseen.  Postauksessa pyydetään ideoita, mitä kappaleita pitäisi lisätä millekin partioscoutin Spotify-listalle.

Osallistumisaika: 6.-7.10.2019

Palkinto: Arvomme osallistujien kesken 3 kpl partioscout-heijastimia.

Voittaja arvotaan tiistaina 8.10. klo 9.00. Ilmoitamme arvonnan voittajalle yksityisviestillä ja samalla kysymme palkintojen postitusosoitetta. Palkinnot toimitamme voittajalle postitse.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet lippukuntien edustajat. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet partion Facebook-sivuilla.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
  • Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Instagram:

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat  Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.