Maailmanjamboreen ilmoittautuminen on nyt auki

Maailman suurin partioleiri, eli Jamboree järjestetään joka neljäs vuosi eri paikassa ympäri maailmaa. Seuraavan kerran suurleiri järjestetään Etelä-Korean SaeManGeumissa vuonna 2023. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Jamboree on leirinä ainutlaatuinen partiokokemus, jonka voi elää vain kerran leiriläisenä eli 14–17-vuotiaana. Sitä vanhempana leirille voi osallistua joukkueen erilaisissa pesteissä esimerkiksi leirilippukunnanjohtajana tai joukkueen muissa pesteissä sekä leiriorganisaation pesteissä ISTinä. IST on lyhenne sanoista “International Service Team”, suomeksi kansainvälinen palveluleiriläinen.

Tulevan Jamboreen teemana on ”Draw Your Dream”. Teeman tarkoituksena on antaa nuorten löytää unelmansa, ilmaista ideoitaan ja mielipiteitään sekä antaa unelmiensa kasvaa jamboreekokemuksen ansiosta. Leirille odotetaan jopa 50 tuhatta partiolaista ympäri maailmaa.

Ensimmäinen Jamboree järjestettiin Englannissa vuonna 1920 ja se on järjestetty sen jälkeen useissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Chilessä, Thaimaassa, Japanissa ja Ruotsissa.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja päättyy 28.2.2022!

Maailmanjamboree järjestetään Etelä-Korean SaeManGeumissa 1.8-12.8.2023. Hae siis mukaan ja varmista paikkasi päätä huimaavassa seikkailussa.

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja löydät sivulta Jamboree.fi

Suomen Jamboreejoukkueen löydät myös somesta tunnisteella @Jamboreejoukkuesuomi Instagramissa ja Facebookista.

Maailmanjamboree 2023 logo.

Kuvatunnelmia vuoden 2019 maailmanjamboreelta ja oheismatkalta USA:sta

Ryhmä partiolaisia partiopaidat ja partiohuivit päällään ja väiski-hatut päässä, kulkevat kaislikon vieressä.Kymmeniä telttoja isolla niityllä siisteissä riveissä.Ryhmä partiolaisia koskenlaskussa.

Ryhmä partiolaisia partiohuivit kaulassaanottamassa selfietä rakennuksen edessä.

Ryhmä partiolaisia Washingtonissa White Housen edustalla.

Ryhmä ihmisiä ulkoilmascreenin edessä. Kymmeniä telttoja isolla niityllä siisteissä riveissä.

Kuvat: Lasse Roiha, Pauliina Seulu, Risto Lievonen, Elias Österman, Lassi Karvonen