Mahdollistaja 2030 -tulevaisuus­seminaarilla kerätään varoja vähävaraisten lasten ja nuorten partio­harrastukseen

Järjestämme 13.10. yhteistyössä Pohjola Vakuutuksen kanssa yrityspäättäjille suunnatun Mahdollistaja 2030-tulevaisuusseminaarin Helsingin Vallilassa. Seminaarin tuotto ohjataan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen mahdollistamiseen Partion ystävät -rahaston kautta.

Millainen on tulevaisuutemme? Millaisia ovat yritykset 2030-luvulla? Mikä kantaa yrityksiä ja yhteiskuntaamme ja millaisia taitoja siihen tarvitsemme? Mitä isoja kysymyksiä meidän pitää ratkaista, jotta 2030-luku on entistä parempi? Keitä ovat keskeiset sidosryhmämme tulevaisuudessa? Miten rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta?

Mahdollistaja 2030 -seminaari on yrityspäättäjille ja johtajille paikka kuulla tulevaisuudesta ja tulevaisuuden tekijöistä. Keskustelemme turvallisuudesta, tekoälystä, digitalisaatiosta, nuorten yrittäjyydestä, luonnon monimuotoisuudesta ja Suomen tulevaisuudesta tässä muutosten ja kriisien värittämässä maailmassa.

Puhujina ajankohtaiset huippunimet

Seminaarissa keskustellaan tulevaisuudesta ja tulevaisuuden tekijöistä huippupuhujien voimin. Paikalla ovat mm. tasavallan presidentti Sauli Niinistö, Cargotecin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin, YritysEspoon toimitusjohtaja Virpi Utriainen, F-Securen hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, muutoksen ammattilainen ja viestintäyrittäjä Kirsi Piha sekä OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio. Tutustu tapahtuman puhujiin.

Seminaarin tuotoilla tehdään hyvää

Timanttisen ohjelman kruunaa se, että seminaarin tuotot käytetään toiveikkaan tulevaisuuden hyväksi. Tuotoilla mahdollistetaan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastaminen partiossa. Seminaarin takana on tulevaisuuden johtajia kasvattava Suomen Partiolaiset, ja sen mahdollistaa Pohjola Vakuutus.

Lue lisää tapahtumasta ja osta liput tapahtuman verkkosivuilta! Nappaa käyttöösi myös Super Early Bird -etuhinta ennen juhannusta.

Tutustu tapahtumaan ja osta lippu


Huomaathan, että tapahtuman ajankohtaisia tietoja ylläpidetään sen omilla verkkosivuilla. Siirry tapahtuman verkkosivuille.