Osallistu webinaariin ja hae rahaa lippukunnan kokeiluihin tai kasvuun

Mitä kaikkea lippukunnassa voitaisiin tehdä, jos se ei olisi rahasta kiinni? Nyt on tarjolla avustuksia kasvuun ja lippukunnan kokeiluihin.

Waldemar von Frenckell -säätiön avustuksilla rahoitetaan lippukuntien hankkeita, joiden tavoitteena on kasvu. Käytännössä se voi tarkoittaa esimerkiksi aikuisten rekrytointitilaisuuden järjestämistä tai uusien ryhmien perustamista. Lue lisää ja tee hakemus.

Jos taas haluatte kokeilla jotain uutta ja tavoittaa kokonaan uusia kohderyhmiä, kannattaa hakea kokeilurahoitusta! Lue lisää ja tee hakemus.

Molempien avustusten hakuaika päättyy 28.2.

Tule kuuntelemaan webinaaria rahoitusmahdollisuuksista

Lisääntyneiden kyselyiden johdosta erilaisia rahoitusmahdollisuuksia esitellään tiistaina 26.2. klo 20 pidettävässä kaikille avoimessa webinaarissa, joka myös tallennetaan myöhempää kuuntelua varten. Tule mukaan linjoille kuulemaan erilaisista rahoitusmahdollisuuksista ja tee samalla oma hakemuksenne kuntoon! Liity webinaariin tästä.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Tietoisku lippukuntien rahoitusmahdollisuuksista

Tietoisku lippukuntien rahoitusmahdollisuuksista

26.02.19 - 20:00 - 26.02.19 - 20:30

Skype

Tule kuuntelemaan webinaaria erilaisista rahoitusmahdollisuuksista!

Lisääntyneiden kyselyiden johdosta lippukuntien erilaisia rahoitusmahdollisuuksia esitellään tiistaina 26.2. klo 20 pidettävässä kaikille avoimessa webinaarissa, joka myös tallennetaan myöhempää kuuntelua varten.

Tule mukaan linjoille kuulemaan ja kysymään lisää! Helmikuun lopussa päättyy Waldemar von Frenckell -säätiön ja kokeilurahoituksen hakuajat, joten webinaarin aikana voi myös hyvin hioa omat hakemukset kuntoon. Liity webinaariin tästä: bit.ly/2Eeet5N.

Webinarium om finansieringsmöjligheter för scoutkårer!

Tips och stöd för finansiering för scoutkårer tisdagen den 26.2 kl. 20. Webinariet är öppet för alla intresserade. Ifall tiden inte passar går det också bra att lyssna på det inbandade webinariet efteråt.

Du får tips och idéer och kan ställa frågor! I slutet av februari är det sista ansökningsdag för understöd från Waldemar von Frenckells stiftelse och för testa på-projekt, så passa på att få hjälp med kårens ansökan nu. Här ansluter du dig till webinariet: bit.ly/2Eeet5N.

Kuva / foto: Lotta Tuominen
... See MoreSee Less

24 interested  ·  4 going

Artikkelikuva: Joel Forsman