Osallistu webinaariin ja hae rahaa lippukunnan kokeiluihin tai kasvuun

Mitä kaikkea lippukunnassa voitaisiin tehdä, jos se ei olisi rahasta kiinni? Nyt on tarjolla avustuksia kasvuun ja lippukunnan kokeiluihin.

Waldemar von Frenckell -säätiön avustuksilla rahoitetaan lippukuntien hankkeita, joiden tavoitteena on kasvu. Käytännössä se voi tarkoittaa esimerkiksi aikuisten rekrytointitilaisuuden järjestämistä tai uusien ryhmien perustamista. Lue lisää ja tee hakemus.

Jos taas haluatte kokeilla jotain uutta ja tavoittaa kokonaan uusia kohderyhmiä, kannattaa hakea kokeilurahoitusta! Lue lisää ja tee hakemus.

Molempien avustusten hakuaika päättyy 28.2.

Tule kuuntelemaan webinaaria rahoitusmahdollisuuksista

Lisääntyneiden kyselyiden johdosta erilaisia rahoitusmahdollisuuksia esitellään tiistaina 26.2. klo 20 pidettävässä kaikille avoimessa webinaarissa, joka myös tallennetaan myöhempää kuuntelua varten. Tule mukaan linjoille kuulemaan erilaisista rahoitusmahdollisuuksista ja tee samalla oma hakemuksenne kuntoon! Liity webinaariin tästä.

[custom-facebook-feed type=event eventsource=eventspage featuredpost=1336863123131543 disablelightbox=true facebooklinktext=”Lue lisää Facebookissa”]

Artikkelikuva: Joel Forsman