Partioasema lomailee – asiakaspalvelu suljettuna

Partioasema ja Suomen Partiolaisten keskustoimisto ovat joulutauolla 21.12.2019–6.1.2020. Keskustoimiston infon puhelin ja jäsenrekisteripalvelut ovat suljettuina tämän ajan. Myös suurin osa työntekijöistä on poissa toimistolta. Partioaseman aulapalvelu palaa joulutauolta 7.1.

Jos asiasi koskee jäsenlaskutusta tai partiosta eroamista, tee muutos itse partiorekisteri Kuksassa tai ota yhteyttä omaan lippukuntaan. Alta löytyvät tarkemmat linkit jäsenasioiden hoitamiseen.

Median yhteydenotot ja akuutit viestintäasiat: viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola puh. 045 625 2045.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja mahdolliset häiriötiedotteet löytyvät osoitteesta www.partio.fi/asiakaspalvelu.

Muissa asioissa löydät oikean henkilön yhteystiedot osoitteesta www.partio.fi/yhteystiedot.

Jäsenasioiden hoitaminen

Monet jäsenyyteen liittyvät asiat voit hoitaa itsepartiorekisteri Kuksassa. Siellä voit esimerkiksi päivittää jäsentietojasi, päättää jäsenyyden ja tulostaa laskun, katso tarkemmat ohjeet alta.

Jäsentietojen päivittäminen: Voit itse päivittää jäsentietojasi partiorekisteri Kuksassa. Katso ohjeet.

Huoltajan lisääminen: Jokaisella alaikäisellä partiolaisella tulisi olla merkittyna huoltaja jäsenen omiin tietoihin. Huoltajan lisääminen on lippukunnan tehtävä. Katso ohjeet.

Laskutus: Onko jäsenlasku hukassa? Löydät omat laskusi Kuksasta, Laskut-välilehdeltä.

Partiosta eroaminen: Voit itse hakea eroa partiosta kirjautumalla Kuksaan ja painamalla Hae eroa-painiketta. Katso ohjeet.

Tarkista tarvittaessa myös yleisimmät kysymykset Kuksan käytöstä.

 

Hyvää joulua ja elämyksellistä uutta partiovuotta!