Kuksa – Jäsentietojen päivittäminen

Kirjaudu Kuksaan

Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko jäsen itse tai hänelle lippukunnan toimesta rekisteriin lisätty huoltaja.

Kuksaohje -Jäsentietojen päivitys (PDF)

Huoltaja: Jos sinulla on alaikäisiä partiolaisia huollettavana, pyydä lippukuntaa lisäämään itsesi huoltajaksi kaikille huollettavillesi. Kun sinut on lisätty huoltajaksi, saat siitä sähköpostiviestin, jossa tiedot rekisteröitymistä varten. Huoltajalle on oma erillinen ohje

Tietojen päivittäminen

nämä voi tehdä itse

  • rekisteröityminen partiorekisteri Kuksaan
  • omien yhteystietojen muutokset Kuksaan
  • jäsenkortin tallentaminen/tulostaminen
  • ilmoittautuminen joihinkin partiotapahtumiin

nämä jäsenen tulee ilmoittaa lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalle

  • huoltajan lisääminen
  • jäsenlajin muutokset (perheessä useampia partiolaisia)
  • partiosta eroaminen
  • uusien jäsenten liittyminen

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen aloitetaan menemällä osoitteeseen kuksa.partio.fi.

Tarvitset rekisteröitymiseen jäsenumeron ja sähköpostiosoitteesi, joka on syötetty Kuksaan. Tiedon näet vaikkapa jäsenlaskustasi tai kysymällä lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajalta. Jos huoltajasi on ilmoitettu Kuksaan, voi myös hän muokata yhteystietojasi.

Jäsentietojen elinkaari

Jäsentiedot pysyvät partiorekisteri Kuksassa koko jäsenyyden ajan. Kun jäsenyyden päättymisestä on kulunut 1 kk siirtyvät tiedot automaattisesti matrikkeliin, jolloin yhteystiedot poistuvat. Jäsenyys voidaan palauttaa lisäämällä jäsenyys lippukuntaan ja lisäämällä yhteystiedot.
Toimintaan liittyviä tietoja poistetaan niiden muuttuessa tarpeettomiksi. Esimerkiksi tapahtumien vastaukset (allergia jne.) poistetaan 1/6 kk tapahtuman päättymisen jälkeen riippuen tietojen arkaluonteisuudesta. Osallistumishistoria ja laskutukseen liittyvät tiedot kuitenkin säilyvät.
Jos jäsen pyytää meitä poistamaan itsensä rekisteristä, poistetaan kaikki hänen henkilötietonsa. Partiohistoria säilyy pseudonymisoinnin kautta tilastotietona. Jäsentä ei voida palauttaa!