Partion asiakaspalvelu palvelee koko kesän: katso ohjeet!

Suomen Partiolaisten jäsen- ja asiakaspalvelu palvelee partiolaisia läpi kesän tiistaista torstaihin. Normaalit palveluaukiolot jatkuvat 3.8. alkaen.

Partion asiakaspalvelu on avoinna kesän ajan 23.6.–31.7. tiistaista torstaihin klo 10.00–14.00. Tavoitat meidät

Jos asiasi koskee jäsenlaskutusta tai partiosta eroamista, tee muutos itse partiorekisteri Kuksassa tai ota yhteyttä omaan lippukuntaan. Ohesta löytyvät tarkemmat ohjeet jäsenasioiden hoitamiseen.

Mahdolliset häiriötiedotteet löytyvät osoitteesta www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/jasenpalvelu/viat-ja-hairiot/.

Median yhteydenotot ja akuutit viestintäasiat: viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola puh. 045 625 2045.

Suurin osa työntekijöistä on lomalla heinäkuun. Henkilökunnan loma-ajat löytyvät osoitteesta www.partio.fi/yhteystiedot.

Aurinkoista kesää!


Jäsenasioiden hoitaminen

Partiosta eroaminen

Helpoin tapa erota partiosta on hakemalla eroa partiorekisteri Kuksan kautta, jolloin tieto menee myös suoraan lippukuntaan. Eroa-painike löytyy jäsenen tiedoista, jäsenyystiedot-välilehdeltä. Jäsenyyden voi päättää lippukunnan jäsenrekisterinhoitaja, lippukunnanjohtaja tai sihteeri. Jäsenyys ei pääty itsestään, vaikka laskun jättää maksamatta, vaan asiasta on aina ilmoitettava. Ohje täällä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partion-asiointipalvelu/ 

Partiolaisen huoltaja

Jokaisella alaikäisellä partiolaisella tulisi olla merkattuna huoltaja jäsenen omiin tietoihin. Huoltaja voi partiorekisteri Kuksassa esimerkiksi muuttaa yhteystietoja, ilmoittaa huollettavansa tapahtumiin ja tarkastella laskuja. Huoltajan lisääminen on lippukunnan tehtävä. Katso lisätietoja: partio.fi/kuksaohje

Tietoa lippukunnalle

Jäsenyyden päättäminen

Lippukunnan tehtävänä on päättää jäseniensä jäsenyydet viipymättä heidän sitä pyytäessään. Jäsenyys ei pääty itsestään, vaikka laskun jättää maksamatta. Jos jäsentä ei ole poistettu rekisteristä, lähtee hänelle useampi muistutuslasku. Tästä syntyy paitsi kuluja järjestölle myös pahaa mieltä henkilölle, joka on ilmoittanut haluavansa päättää jäsenyyden. Katso ohje: partio.fi/kuksaohje.

Lisää ohjeita partiorekisteri Kuksan käyttöön löytyy osoitteesta www.partio.fi/kuksaohje.