Jäsenhankinta

Markkinointitapahtuman muistilista

Lisääntyvä auringonpaiste kielii lähestyvästä kesästä ja pian päättyvästä partiokaudesta. Toukokuussa lippukunnassa on tärkeää valmistautua syyskauden aloitukseen, joka käynnistyy elokuussa vauhdilla. Markkinointitapahtuma kauden avaajana tuo toimintaan uusia aikuisia ja täydentää vajaat ryhmät!

Järjestäisittekö markkinointitapahtumana tänä vuonna iltanuotion, retken, kahvinjakotempauksen tai metsäkinon? Kevyimmillään tapahtuma voi olla vaikka lippukunnan tai ryhmän aloitusilta, johon kutsutaan jäsenten lisäksi uudet partiosta kiinnostuneet! Lippukunnille on koottu valmiita partion markkinointitapahtumien konsepteja ideoinnin avuksi ja pohjaksi.

Tutustu tapahtumakonsepteihin

Tee nämä ennen kesää:

1. Sovi johtajiston kanssa tapahtuman ajankohta, paikka ja konsepti.

2. Kerro tulossa olevasta tapahtumasta lippukunnan kanavissa (nettisivuilla ja somessa) sekä jäsenille ja huoltajille.

3. Luo Facebook-tapahtuma. Pyydä lippukuntanne johtajistoa kutsumaan mukaan partiosta kiinnostuneet tuttavansa!

4. Ilmoittaudu aikuisrekrykampanjaan ja tilaa partion aikuisrekryesitteet, joita voi nyt tilata lippukunnalle kerran vuodessa maksutta postitse! Ilmoittaudu ja tilaa materiaalit.

5. Ilmoita tapahtumasta piirillesi. Piirit tukevat lippukuntia markkinoinnissa!

Tee nämä tapahtuman lähestyessä:

Tapahtumasta ajoissa ja oikeille yleisöille viestiminen on avain onnistumiseen. Merkitse kalenteriin, että nämä asiat tehdään vähintään noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli tapahtuma aloittaa partiokauden, pyri tekemään toimenpiteet mahdollisimman pitkälle ennen kesätaukoa.

1. Täydennä tiedot tapahtumasta lippukunnan kanaviin ja piirille. Kerro kellonajat, saapumisohjeet sekä kenelle tapahtuma on, mitä siellä tehdään ja miten varustautua?

2. Kerro tapahtumasta paikkakuntanne Facebook-puskaradioryhmässä.

3. Lähetä tieto tapahtumasta paikallislehdillenne.

4. Ilmoita tapahtuma  kunnan tapahtumakalenteriin ja muihin vastaaviin.

5. Kutsu mukaan myös huoltajat ja partiotauolla olevat lippukuntalaiset!