Samoajatapahtuma Explo järjestetään syksyllä 2023

Explo 2023 järjestetään 20.-22.10.2023. Explo kokoaa yhteen Suomen Partiolaisten samoajaikäiset viikonlopun ajaksi.

Explon johtajat Jenna Kallio ja Anne Taljavaara-Gore

Vuoden 2023 samoajatapahtuma Explon suunnittelu on käynnistynyt. Exploon voivat osallistua 15-18-vuotiaat ja tapahtumaan odotetaan 2000 samoajaa. Luvassa osallistujalle on yhdessä oivaltamista, omien vahvuuksien löytämistä, unohtumattomia hetkiä ja ennen kaikkea muiden samoajaikäisten kohtaamista.

Explon johtajan pestissä ovat aloittaneet Jenna Kallio ja Anne Taljavaara-Gore, molemmat Hollolan Hirvenhiihtäjistä (Hämeen Partiopiiri ry).

”Explon johtaminen on ollut tavoitteenani siitä asti, kun itse pääsin kokemaan tapahtuman vuonna 2017.  Haluan tarjota nuorille unohtumattoman kokemuksen ja kehittää itseäni johtajana uuteen haasteeseen tarttumalla. Itsekin vielä nuorena pystyn myös luomaan tapahtumasta aidosti nuoria puhuttelevan ja innostavan.”, kuvailee Jenna kiinnostustaan hakeutua Explon johtajan pestiin.

”Explon johtaminen kiinnostaa erityisesti siksi, että olen saanut toimia kohderyhmäikäisten kanssa piirin ja lippukunnan pesteissä ja uskon, että yhdessä hulvattoman pestiparini kanssa saamme aikaan ikimuistoisen, samoajaikäisiin vetoavan sekä hienosti partion strategiaa esille tuovan ajankohtaisen tapahtuman.”, kertoo puolestaan Anne.

Haluatko mukaan Explon staabiin?

Tällä hetkellä Explon staabiin haetaan johtajia seuraaville osa-alueille: viestintä ja markkinointi, ohjelma, talous, turvallisuus sekä fasiliteetti ja palvelu. Kaikkiin pesteihin voi hakea myös johtajaparina yhdessä kaverin kanssa.

Anne ja Jenna haluavat rakentaa aidosti valtakunnallista tapahtumaa ja toiveena on saada mukaan tekijöitä eri piireistä. Jenna itsekin asuu nykyään Rovaniemellä ja on mukana myös Napapiirin Tyttöjen toiminnassa.

Katso pesti-ilmoitukset ja hae mukaan viimeistään 26.8.:

ViMa johtaja/johtajapari

Ohjelmajohtaja/johtajapari

Talousjohtaja/johtajapari

Turvallisuusjohtaja/johtajapari

Fasiliteetti- ja palvelujohtaja tai johtajapari

 

Lisätietoja pesteistä sekä muista Exploon liittyvistä kysymyksistä antavat tapahtuman johtajat jenna.kallio@partio.fi sekä anne.taljavaara-gore@partio.fi.