Explo 2023 Fasiliteetti- ja palvelujohtaja tai johtajapari (fasupalat)

Explo 2023 järjestetään 20.-22.10.2023. Explo kokoaa yhteen Suomen Partiolaisten samoajaikäiset viikonlopun ajaksi. Luvassa osallistujalle on yhdessä oivaltamista, omien vahvuuksien löytämistä, unohtumattomia hetkiä ja ennen kaikkea muiden samoajaikäisten kohtaamista. Tapahtuman osa-alueen johtajana kuulut Explon staabiin.

Pesti on etupainoitteinen eli suurin osa tehtävistäsi ajoittuu aikaan ennen tapahtumaa. Pesti vaatii sinulta aikaa viikottain ja staabin kokouksia pidetään vähintään kerran kuussa.

Fasiliteetti- ja palvelujohtaja vastaa oman tiiminsä rekrytoinnista ja tapahtuman fasiliteettien sekä palveluiden suunnittelusta sekä toteuttamisesta. Fasiliteetti- ja palveluosa-alue on vastuussa tapahtuman majoittumiskoulujen, ohjelman järjestämiseen tarvittavien tilojen ja ulkoalueiden varaamisesta sekä muonituksen järjestämisestä majoituskouluissa ja muilla mahdollisilla ratkaisuilla. Osa-alue toimii yhteistyössä muiden osa-alueiden, erityisesti turvan, talouden ja ohjelman kanssa. Myös tapahtumanlogistiikka on fasiliteetti- ja palvelujohtajan vastuulla.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

- Suoritettu PJPK

- Aiempaa kokemusta tapahtumien palveluiden järjestämisestä

- Organisoida ja hallita isoja kokonaisuuksia

- Vision siitä, miten vastuullisuus huomioidaan fasiliteetteja ja palveluita koskien


Mitä pesti antaa sinulle?

- Huikean partiokokemuksen

- Johtamiskokemusta kansallisen tason ikäkausitapahtumasta

- Rennon ja osaavan tiimin sekä mahdollisuuden verkostoitua

- Kokemusta partion sidosryhmien kanssa toimimisesta


Lisätiedot

Jos pestiä haetaan yhdessä parin kanssa, jättävät molemmat oman hakemuksen ja mainitsevat hakemuksessaan kenen kanssa pestiä hakevat. Hakijoita haastatellaan 29.8.-4.9. Päätöksistä ilmoitetaan heille henkilökohtaisesti. Liitteeksi voit laittaa partio-cv:si. Lisätietoja pestistä antavat tapahtuman johtajat jenna.kallio@partio.fi sekäanne.taljavaara-gore@partio.fi.


Täytä hakemus