Vaeltajien oma tapahtuma Väre tulee – ilmoittaudu mukaan nyt!

Väreen ilmoittautuminen on auki 3.–18.4.2024. Vaeltajille suunnattu oma tapahtuma tarjoaa nuorille aikuisille kesän parhaan viikonlopun 23.–25.8.2024.

Vaeltajille suunnattu ikioma valtakunnallinen tapahtuma Väre tarjoaa 18–23-vuotiaille ikimuistoisen viikonlopun täynnä mielenkiintoista ohjelmaa ja yhdessä tekemistä. Väre järjestetään Sauvossa Ahtelan nuorisoleirikeskuksessa 23.–25. elokuuta.

Väre-viikonloppu tarjoaa myös oivan tilaisuuden napata ei-partiolainen kaveri mukaan ja tutustuttaa hänet partioon!

Miten ilmoittautua?

Tapahtumaan voivat ilmoittautua vuosina 2001–2006 syntyneet. Ilmoittautuminen tapahtumaan tehdään Kuksassa ja ilmoittautua voi 3.–18. huhtikuuta välisenä aikana. Ilmoittautumista ei kannata jättää viimeiseen hetkeen, eikä varsinkaan unohtaa!

Muut kuin partiolaiset pääsevät ilmoittautumaan tapahtumaan ilman PartioID:tä saman ilmoittautumislinkin kautta.

Osallistumismaksu on partiolaisilta 75 euroa ja ei-partiolaisilta 85 euroa. Osallistumismaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Väre tarjoaa taidot muuttaa maailmaa

Väreen teemana on vaeltajien ohjelmapainotus Taidot muuttaa maailmaa. Väreeltä löytyy elämysohjelmaa, drop-in -ohjelmaa, vesilaakson vauhdikasta menoa sekä rentoa ajanviettoa vaeltajaporukassa. Kannattaa varautua myös sopivilla kengillä, sillä illan bileiden aikana tanssijalka voi alkaa vipattaa voimakkaasti.

Tapahtumanjohtajat Piita Lehtinen ja Maiju Huuskonen kertovat, mitä odottavat Väreeltä eniten.

”Väreellä tulee olemaan paljon erilaista ohjelmaa, eniten odotan bileitä ja hyvää fiilistä!” Piita sanoo.

”Väre järjestetään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ja halutaan luoda jokaiselle osallistujalle ikimuistoinen tapahtuma! Itse odotan eniten partiokavereiden jälleennäkemisiä ja uusia tuttavuuksia!” Maiju kertoo.

Ohjelmapaljastuksia ja lisätietoa tippuu pitkin kevättä ja kesää, joten Väreen kanavat kannattaa ottaa haltuun jo nyt. Tietoa ohjelmasta päivittyy myös tasaiseen tahtiin verkkosivuille.

Väreelle on helppo tulla

Väreestä on haluttu tehdä mahdollisimman saavutettava mahdollisimman monelle. Väreellä on käytössä Helppo tulla -tunnus, joka kertoo tapahtuman saavutettavuudesta. Tapahtuma on kiusaamisvapaa, ja jokainen saa tulla Väreelle sellaisena kuin on. Tapahtumapaikalla on saatavissa esimerkiksi sukupuolineutraali wc sekä esteetön vessa- ja peseytymistila.

Lisää Väreellä toteutuvista Helppo tulla -tunnuksen osioista voit käydä lukemassa täältä