Facebook-arvonta 13.11.-18.11.2018

Kerro meille, millainen on unelmiesi adventtikalenteri, niin olet mukana arvonnassa! Voit voittaa ihanan partiolaisten adventtikalenterin itsellesi ja kaverillesi.

Arvontaan voi osallistua Facebookissa Partiolaisten adventtikalenteri -sivulla jättämällä kommentin arvontajulkaisuun. Osallistumisaika on 13.11.-18.11.2018. Maanantaina 19.11. arvomme onnekkaan voittajan, joka voittaa kaksi kalenteria. Ilmoitamme voittajalle vastaamalla voittajakommenttiin. Palkinnot toimitamme postitse voittajan antamiin osoitteisiin.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Facebook-sivulla.
  • Arvonnasta jätettyjä vastauksia järjestäjä voi hyödyntää vapaasti yhdistämättä niitä kuitenkaan vastaajan henkilötietoihin.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Facebook:

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.