Olet täällä

Esikoulujen partioviikko

Esikoulujen partioviikkoa vietetään taas keväällä 2017!

Partiolaiset kutsuvat kaikki esikoululaiset mukaan Partioviikon viettoon huhtikuussa 2017.

Partioviikolla 2017 esikoululaiset pääsevät tutustumaan partion jännittävään maailmaan! Viikon aikana kokeillaan uusia asioita ja liikutaan luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja viikon aikana. Viikon päätteeksi lapset palkitaan Partioviikko-pinsseillä.

Opettajan opas sisältää ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esikoulun opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin. Materiaali on esikouluille ilmainen.

Esikoulut voivat käyttää materiaalia itselleen sopivana ajankohtana, joko partioviikolla 17-23.4. tai vaikka vasta toukokuussa. Materiaaleihin pääset tutustumaan tämän sivun alalaidassa.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittautuminen kampanjaan on päättynyt 31.1.

Tältä sivulta löytyy kaikki materiaalit pdf-muodossa. Materiaaleja saa vapaasti tulostaa ja hyödyntää, vaikka esikoulu ei olisikaan ehtinyt ilmoittautua mukaan.

Keväällä 2017 mukana on 23 000 esikoululaista!

Esikoulujen partioviikkoon on ilmoittautunut noin 23 000 lasta noin 1500 esikouluryhmästä.

Lippukunta, osallistu tekemällä vierailu!

Partioviikon aktiviteetit onnistuvat esikoulun henkilökunnan voimin, mutta osana sitä voi järjestää myös lippukunnan vierailun. Se on loistava tapa syventää lasten kokemusta ja markkinoida omaa syksyllä alkavaa toimintaa. Parhaimmillaan vierailusta voi muodostua jatkuva yhteistyö esikoulun kanssa. Kannattaa lukea Timanttipartion onnistuneesta kokemuksesta  ja hyödyntää oheisia esikouluille tarkoitettuja materiaaleja.

Materiaalit 2017

Suomenkieliset materiaalit

Materiaalit, joihin on viitattu Opettajan oppaassa:

Materialen på svenska