Areenakymppi Tulevaisuuslaaksoon / Finnjamboree KAJO 2022

Tule mukaan visioimaan kestävää tulevaisuutta ja tulevaisuuden partiotaitoja! Etsimme Tulevaisuus-laakson tulevaisuusareenalle areenakymppiä.


Tulevaisuuteen vaikuttaminen on taito, jota voi kehittää. Tulevaisuuslaakso kokoaa tarpojat ja samoajat keskustelemaan ja kuvittelemaan vaihtoehtoisia tulevaisuuksia. Miltä näyttää maailma vuonna 2040? Millaista on elämäni 20 vuoden kuluttua - miten asun ja liikun, mitä syön ja missä olen töissä? Mitä ajattelen itsestäni ja maailmasta? Mikä on minulle tärkeää??

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Areenakympit vastaavat laakson keskusaukean tulevaisuusareenasta, josta laakson polut lähtevät ja jonne ne palaavat. Tulevaisuusareenalla nuoret voivat vaihtaa ajatuksia robotin kanssa, keskustella tulevaisuudesta elävän kirjaston asiantuntijoiden kanssa tai ottaa selfien tulevaisuudesta. Areenan uutisstudiossa voi kuvata, videoida, piirtää, maalata, kirjoittaa ja somettaa.??

Laaksoon haetaan kolmea areenakymppiä. Kympin pesti alkaa syksyllä 2021 rastien käytännön toteutuksen suunnittelulla. Kymppinä vastaat rasteistasi kokonaisuutena, sisältäen vaiheet aina suunnittelusta, hankinnoista ja rekrytoinnista toteutukseen ja palautekeskusteluihin asti. Saat tueksesi kokeneen joukon laaksomestareita sekä laakson muut kympit. Älä siis huoli, yksin ei tarvitse tehdä! Pesti päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022.?

Lisätiedot

Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat leirin aikana johdettavaksesi joukon tekijöitä, jotka auttavat sinua toteuttamaan suunnitelmasi.? Toivomme, että sinulla on kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin voi hakea yksin tai yhdessä mahdollisen toisen areenakympin kanssa.?Pestissä toimitaan suomeksi. 

Pesti edellyttää osallistumista laakson yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu laakson suunnitteluun ja johtamiseen sekä oman vastuualueen edistämistä muiden laaksojen kanssa sovitusti kokousten ulkopuolella.? 

Täytä hakemus