Auta edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista piiritasolla!

Ovatko normikriittisen ajattelun lisääminen sekä osallistumisen esteiden poistaminen sinulle tärkeitä teemoja? Haluatko edistää yhdenvertaisuutta partiossa? Jos vastasit toiseen tai molempiin kysymyksistä kyllä, pesti piirin moninaisuusryhmässä on juuri sinua varten.

Mikä moninaisuusryhmä? Moninaisuusryhmä toimii avoimuuden ja erilaisuusosaamisen lähettiläänä niin sisupartion, monikulttuurisuuden, seksuaalisen tasavertaisuuden kuin esim. alueellisen yhdenvertaisuudenkin osalta ja edistää sitä, että partioon on mahdollista osallistua sosiaalisesta perhetaustasta riippumatta. Moninaisuusryhmä on vastavoima kiusaamiselle ja syrjinnälle.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on näkemystä siitä, miten partiosta voidaan tehdä entistä moninaisempaa ja avoimempaa kaikille. Tietämys moninaisuudesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on motivaatio, sillä tekemällä oppii!

Moninaisuusryhmä on käynnistämässä toimintaansa uudelleen, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ryhmän toimintaan ja tavoitteisiin.

Lisätiedot

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää alueministeri Juholta (juho.packalen(at)partio.fi) tai piiritoimiston Ninalta (nina.miettinen(at)partio.fi)!

Täytä hakemus