Battle-laakson suurmestari-kymppi Finnjamboree Kajo 2022

Oletko oman elämäsi suurmestari, jota Jaakko Saariluomakin kadehtii? Oletko aina halunnut päästä keksimään ja tuomaroimaan nokkeluutta vaativia tehtäviä? Tule suurmestari-kympiksi Battle-laaksoon!

Battle-laakso on yksi Kajon kuudesta ohjelmalaaksosta. Jokainen laakso tarjoaa leiriläisille teemansa mukaisia elämyksiä siten että jokaiseen ohjelmalaaksoon osallistuu kuutena päivänä noin 2 000 leiriläistä kaikista leirin ikäkausista. Battle-laaksossa vartiot kisailevat erilaisten tv-ohjelmien inspiroimilla rasteilla ja keräävät pisteitä itseään ja toisiaan haastaen.

Suurmestari-kymppinä pääset ideoimaan kekseliäisyyttä vaativia aktiviteetteja yhdessä tiimisi, laaksomestareiden ja muun Suurmestari-tiimin kanssa. Vastuullasi on 1-2 Suurmestari-ohjelman tyylistä aktiviteettia, joiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaat.

Pesti alkaa syksyllä 2021 ja päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022. Tukena ovat omat mestarit, laaksopäälliköt sekä muu mahtava Battle-tiimi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti edellyttää osallistumista Suurmestari-tiimin yhteisiin suunnittelusessioihin noin kerran kuussa (Teams tai live) sekä laakson yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin silloin tällöin sekä viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu oman osion suunnitteluun ja toteutukseen leirillä.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Jäikö kysyttävää? Ole rohkeasti yhteydessä jos kaipaat lisätietoja!   

Riina Vepsä-Luotola (050 385 1425, riina.vepsa-luotola@partio.fi)

Täytä hakemus