Explo 2023 Majoituskoulumestari

Haluatko tulla mukaan tekemään vuoden upeinta samoajatapahtumaa?

Majoituskoulumestarina saat vastuullesi yhden samoajien majoituskoulun, johon pääset suunnittelemaan upean teeman ja vastaamaan että samoajilla on turvallinen, hauska ja mieleenpainuva Explo kokemus. Pestaat itsellesi myös tiimin tapahtumaan ja pääset mukaan suunnittelemaan samoajien palvelutehtävää.

Pestissä pääset tekemään yhteistyötä ohjelman mestareiden kanssa ryhmäyttävän majoitukoululla tapahtuvan ohjelman kanssa, sekä teet yhteistyötä turvallisuuden kanssa tilapäismajoitukseen liittyen. Huolehdit, että jokaisella osallistujalla on tapahtuman aikana turvallinen paikka nukkua ja peseytyä. Lisäksi teet yhteistyötä muiden majoituskoulumestareiden kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus:

Pestissä on hyötyä aiemmasta projektikokemuksesta. Myös ideointikyvyllä ja luovuudella pääsee pestissä pitkälle.


Pestin vaatima ajankäyttö:

Pestin hoitaminen vaati aikaa vaihtelevasti ja sisältää itsenäistä työskentelyä sekä osa-alueen kokoukset. Lähempänä tapahtumaa aikaa kuluu enemmän, noin 3-5 tuntia viikossa. Projektia toteutetaan pääsääntöisesti etätoteutuksella.

Lisätiedot

Voit hakea pestiin yksin tai parin kanssa. Jokainen pestiin hakija kirjoittaa kuitenkin oman hakemuksensa ja hakee pestiä henkilökohtaiseesti. Mainitse hakemuksessa, jos haet pestiä yhdessä parin kanssa. 

Lisätietoja pestistä
Lotta Nurmi
charlotta.nurmi@partio.fi
Fasiliteetti- ja palvelujohtaja

Täytä hakemus