Hankintapäällikkö, PäPan piirileiri 2024

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri 2024 hakee hankintapäällikköä!

Tehtävään kuuluu johtaa leirin hankinnat, tavaroiden lyhytaikainen varastointi leirialueella ja jälleenmyynti. Tavoitteena on, että jo hankintoja suunniteltaessa leirin tekijät miettivät myös tavaroiden hyödyntämistä leirin jälkeen. Tästä syystä jälleenmyynti on tiivis osa hankintaryhmän toimintaa.

Tässä pestissä saat kokemusta ison mittakaavan hankinnoista. Pääset tutustumaan leirin kaikkiin osa-alueisiin ja näkemään, mistä palikoista suurleiri konkreettisesti rakentuu. Tutustut uusiin ihmisiin ympäri Suomen ja pääset näyttämään myös partion ulkopuolisille toimijoille, miten isoja tapahtumia voidaan tuottaa vastuullisesti.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Aiempi johtamiskokemus joko partiosta tai sen ulkopuolelta on välttämätöntä pestissä menestyäksesi.

Lisätiedot

 

Lisätietoa pesteistä antavat ja kysymyksiin vastaavat vastuullisuus ja resurssijohtajat Sara Veltheim (Maili: sara.veltheim@partio.fi, puhelin: 040 7370992 ) ja Laura Hyönä (Maili:  laura.hyona@partio.fi, puhelin: 040 8582242) . Lähde mukaan tekemään kesän 2024 parasta leiriä.

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri järjestetään Evolla heinä-elokuussa 2024. Leirin tekemisessä meille on tärkeää tukea alueellisuutta ja tekijöiden sekä osallistujien hyvinvointia, kehittää yhdessä vastuullisempia toimintatapoja partiossa sekä kutsua mukaan partioon aivan uusia kohderyhmiä.

Täytä hakemus