Hile 2022 – Leiriolympialaiset ja tarpojien sekä samoajien iltaohjelma mestaripari

Hile 2022 on Järvi-Suomen, Lapin ja Pohjanmaan partiopiirien yhteinen talvileiri, joka järjestetään keväällä 2022. Puolen Suomen talvijamboree kokoaa yhteen noin 1 500 osallistujaa.

Etsimme Hileelle Mestariparia, joka vastaa leiriolympialaisista sekä samoajien ja tarpojien iltaohjelmasta. Oletko tottunut toteuttamaan ei niin vakavamielisiä kilpailuja? Oletko oivaltanut että kilpailu ei aina vaadi fyysisiä ominaisuuksia? Entä tiedätkö mitä tarkoittaa YOLO? Tiedätkö paljon striikit on? Tiedätkö mikä on Tiktok trendi just nyt? Jos vastasit myöntävästi lähes kaikkiin kysymyksiin, olet selvästi etsimämme mestari. Leiriolympialaisten ja TaSa iltaohjelmien mestariparin tulee olla perillä kuinka toteutetaan ikäkausille sopivat yhteiset olympialaiset ja he olevat kartalla nuorten ajatuksista sen verran, että tietävät mitkä iltaohjelmat kiinnostavat ja uppoavat kohderyhmään kuin lusikka kuumaan leiripuuroon.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä eduksi katsotaan aikaisempi osaaminen leiriolympialaisten järjestämisestä sekä ymmärrys samoaja ja tarpojien ikäkausi-ohjelmasta ja kohderyhmälle sopivista iltaohjelman aktiviteeteistä. Täytä hakemus