HP Veneenohjaajakurssin johtaja

Hämeen Partiopiirin Veneenohjaajakurssi eli VOK tulee keväällä jälleen, ja se kaipaa itselleen johtajaa. Kurssin aikataulut ovat seuraavat:

Teoriaosa 1.-3.4.2022

Käytännön osa 10.-12.6.2022.

Veneenohjaajakurssin tavoitteena on kouluttaa yli 15-vuotiaista hyviä veneilijöitä, ja jopa tietyissä olosuhteissa oman lippukuntansa aluksen päälliköitä. Teoriaosaa edeltävästi suositellaan järjestämään lähtötasokoe tai pre-VOK, jonka tarkoituksena on saada kurssilaiset samalle lähtöviivalle. Teoriaosan luentomateriaalit saa SP:ltä valmiina. Käytännön osalla on tarkoitus syventää teoriaosalla opittuja taitoja käytäntöön, ja tavoitteena olisi, että kurssilaiset saisivat mahdollisimman monipuolista harjoitusta partioaluksella toimimisesta.

Jos kiinnostuksesiheräsi, hae pestiä! Kurssi on antoisa järjestää ja samalla pääset tutustumaanuusiin meripartioaktiiveihin.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiin hakevalla tulisi olla käytynä VOK, PJ-kurssi sekä mahdollisesti myös kipparikurssi. Myös riittävä veneilykokemus ja partioaluksella toimiminen on suositeltavaa. Pestiin saa apua piirin meripartio-ohjaajalta sekä partiotoimiston työntekijältä.


Lisätiedot

Lisätietoja voi kysellä HP:n meripartio-ohjaajalta EmiliaPöyryltä (emilia.poyry@partio.fitai 0400813788)


Täytä hakemus