HuTeRan Työjonokymppi (5), Finnjamboree Kajo 2022

Haluatko päästä organisoimaan suurleirin rakentamista ja purkamista? Pystytkö hahmottamaan kokonaisuuksia ja priorisoimaan tehtäviä? Jos tunnistat itsesi, hae Kajon HuTeRan työjonokympiksi!

Työjonokympit ohjaavat tekniikan ja huollon osa-alueiden työtä rakennus- ja purkuleirillä. Kympit käsittelevät saapuneita palvelutilauksia ja valmistelevat työjonot sähköiseen järjestelmään ennen rakennusleiriä. Rakennus- ja purkuleirien aikana he hallinnoivat työjonoa, priorisoivat saapuvia tilauksia ja seuraavat rakentamisen/purkamisen edistymistä.

HuTeRan työjonokympit toimivat rakennuttajamestarien alaisuudessa, osana leirin tekniikkaorganisaatiota. Pestissä toimitaan tiiminä muiden työjonokymppien, RaPu ohjeistajakympin ja rakennuttajamestareiden kesken. Tässä pestissä pääset näkemään lähietäisyydeltä koko suurleirin elinkaaren ja kehittämään organisointitaitojasi. Tukenasi toimivat rakennuttajamestarit sekä muut tiimin jäsenet.

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen joulukuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista oman tiimin etäkokouksiin n. kerran kuussa sekä 2-3 live-seminaariin ennen leiriä. Lisäksi pesti sisältää jonkin verran omatoimista valmistelutyötä ennen leiriä. Heinäkuussa 2022 pesti edellyttää osallistumista rakennus- ja purkuleireille varsinaisen leirin lisäksi. Voit kuitenkin hakea pestiin, vaikka et pystyisi osallistumaan molempiin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toivomme, että osaat hallita kokonaisuuksia ja priorisoida sekä jakaa tehtäviä. Pystyt työskentelemään osana tiimiä ja neuvottelemaan erilaisten ihmisten kanssa. Aiempi kokemus suurleirien rakentamisen, tekniikan tai palvelukeskuksen tehtävistä on pestissä suureksi hyödyksi. Työjonokympeiltä toivomme intoa paneutua käytettävään tietojärjestelmään. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus rakennuttamista kohtaan sekä kyky omaksua uusia asioita.

LisätiedotAnna Asteljoki 050-3901689
Matti Nurmi 050-3503782
Henri Sertti 040-7437996

kaikkien sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi

Täytä hakemus