Jälleenmyyjä I Finnjamboree Kajo 2022

Tunnetko, että myyntihommat ovat parasta mitä leirillä voi tehdä? Nyt on tarjolla tilaisuus erilaisten leiritavaroiden poismyyntiintehtäviin. Leiri jättää jälkeensä ison määrän tavaraa, joka kaipaa uutta omistajaa. Jälleenmyyntitiimin tehtävänä on pitää kirjaa näistä jälleenmyyntiin tulevista tavaroista, niiden varsinaisesta myynnistä ja myytyjen tavaroiden luovuttamisesta ostajille. Pääset aitiopaikalta seuraamaan mitä kaikkea tavaraa leirillä tarvitaan. Työtä tehdään leirin aikana ja varsinainen sesonki on purkuleirinaikana. Työ on siistiä päivä- ja iltatyötä. Työvuorot sovitaan tiimin kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti edellyttää kiinnostusta myyntityöhön ja on pystyttävä toiminaan erilaisten asiakkaiden kanssa.

Emme edellytä myyntialan koulutusta vaan intoa oppia uusia asioita. Tehtävässä on hyödyksi rautainen organisointikyky. Leiriaikaisesti pesti kestää leirin sekä purkuleirin ja tarvittaessa vähän sen ylikin.

Laita hakemukseen minkä ajan voit olla leirillä (leiri, purkuleiri). Ennen leiriä järjestetään opastus tehtävään sekä tutustutaan jälleenmyyntitiimiin.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa Kajon Tavara & Toimituksen jälleenmyyntimestari Arto Niemelä (arto.niemela@partio.fi 0500 499 137).

Täytä hakemus