Johtajahuollon ohjelmakymppi Hattaraan Finnjamboree Kajo 2022

OHJELMAKYMPIT HATTARA ELÄMYSKESKUKSEEN: kädentaidot, osaamisen kehittäminen, fyysinen ja henkinen hyvinvointi kestävän kehityksen viitekehyksessä

Pestien kuvaus

Ohjelmakympit vastaavat tiiminä laadukkaan ja elämyksellisen johtajahuollon ohjelmatarjonnasta toimien yhdessä leirin ohjelmatiimien sekä johtajakahvilan kanssa, ennen leiriä ja leirin aikana. Tiimin vastuulla on pyrkiä löytämään ohjelmalaaksoista jatkuvasti vaihtuvaa tekemistä pesteissä työskenteleville. Ohjelmakympit toimivat kiinteästi yhdessä viestintä- ja tiedotuskympin kanssa. Tavoitteena leirillä on monipuolinen ja laaja tarjonta erilaisia vapaa-ajan vaihtoehtoja hyödyntäen leirin perusohjelmia sekä johtajakahvilan palveluita täydennettynä monipuolisin johtajahuollon omin ohjelmin. Mikä on tällä hetkellä in, se on myös täällä IN. Vain mielikuvitus on rajana näiden pestien toteutuksissa. Ainoa mitä toivotaan, on että ohjelma tuotetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja pyrkien myös kehittämään leirin johtajahuollon osallistujien eettisen ja kestävän kehityksen ymmärryksen ja osaamisen taitoja.

Jos osaamisesi liittyy kädentaitoihin, ja osaat sekä haluat veistää, painaa kankaita, tehdä kuparipakotuksia, nahkatöitä kutoa tai tuunata tai neuloa, tai tehdä muita teknisempiä asioita, voit olla mainio osa tätä nokkelaa tiimiä, hae tätä pestiä. Jos tiedät mitä on bodypump tai lattarit tai tankotanssi, voit sopia tiimiin ja järjestää osana tätä tiimiä johtajille fyysisiä ohjelma-aktiviteetteja. Jos taas tunnet vetoa kirjoihin, elokuviin tai ohjelman tuottamiseen, voit olla osa tätä tiimiä ja tuottaa vapaa-ajanohjelmaa johtajakahvilassa tai ohjelma-alueella johtajilla. Jos osaat tehdä vegeruokaa tai yrtit eivät ole kattilassasi roskia ja luonnosta kerättävät kasvit rikkaruohoja, voi sinulla olla upea pesti tässä ohjelmassa. Mikään ei estä sinua laittamasta pystyyn vaikka kasvihuonetta tai yrttimaata yhdessä kumppaniyritysten kanssa. Tiimisi kanssa teet tästä johtajaohjelmasta ikimuistoisen osallistujilleen.

Tiimin vastuulla on pyrkiä löytämään ohjelmalaaksoista jatkuvasti vaihtuvaa tekemistä pesteissä työskenteleville. Tavoitteena leirillä on monipuolinen ja laaja tarjonta erilaisia vapaa-ajan vaihtoehtoja hyödyntäen leirin perusohjelmia sekä johtajakahvilan palveluita lisättynä omalla johtajahuollon omalla osaamista kehittävällä ohjelmalla, laajalla tarjonnalla.

Pestien kesto: 9/2021–12/2022

Pestin edellyttämä ajankäyttö: johtajahuollon kympit osallistuvat HR:n kokouksiin kerran kuukaudessa (Teams) ja suunnittelevat itse oman tiiminsä ajankäytön. Keväälle toivomme yhtä live- tapaamista HR:n mestareille ja kympeille.

Lisätietoja Johtajahuoltopäällikkö Juha Jiivee Virtanen tai Marja-Leena Räsä Räsänen 0400137733 tai ml.rasanen@gmail.com


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus


Pestien vaatimukset

Toivomme ohjelmakympeiltä aktiivisuutta, sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä sekä kykyä tehdä suunnitelmia ja toteuttaa niitä organisoidusti. Organisoinnin tietoteknisten välineiden ja ohjelmien käytön osaaminen on välttämätöntä. Tiimisi tuottaa budjettinsa puitteissa monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa omatoimiseen harrastamiseen partiopesteissä toimiville. Hyvät viestintätaidot ja digitaaliset taidot ovat pestissä erittäin tärkeitä.


Täytä hakemus