Johtajatulet 2019 – Tekijöitä

Johtajatulet 2019 -projekti on käynnistynyt. Tule tekemään vuoden 2019 vaikuttavinta johtajatapahtumaa meidän kanssamme!
 
Haemme nyt täydennystä pesteihin. Pestit täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja pestit päättyy syyskuun loppuun 2019.

Olet tyyppinä luotettava ja rohkea ajattelija, pidät aikatauluista sekä muista sovituista asioista kiinni. Haluat yhtä palavasti kuin me tehdä sisällöltään ja vaikuttavuudeltaan parhaat Johtajatulet ikinä. Me lupaamme sinulle hulppean ja vaikuttavan partioprojektin, joka etenee alusta loppuun hallitusti mutta ilon ja innostuksen kautta.
 
Tartu tilaisuuteen ja pistä hakemus tulemaan! Pestejä täytetään sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy eli älä jätä yhteydenottoa viimeiseen päivään.
 

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Mikäli sinulla on intoa ja tahtoa tulla tekemään meidän kanssa mahtavaa suurtapahtumaa, olet oikea tyyppi.
Hommia löytyy mm. ohjelman toteuttamisesta, rakentamisesta, muonituksesta, osallistujapalveluista, myynnistä ja markkinoinnista.

Kerro hakemuksessa mikä sinua voisi kiinnostaa, niin otamme sinuun yhteyttä asian tiimoilta.
Sinun ei tarvitse olla partiolainen!


Lisätiedot

Johtajatulet on Evolla 30.8-1.9.2019 järjestettävä suuri johtajuusseminaari, joka kokoaa partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset keskelle metsää innostumaan, kehittymään johtajana, nauttimaan elämyksistä ja verkostoitumaan. Johtajatulet tarjoaa viikonlopun verran inspiroivia puheenvuoroja ja laadukasta sparrausta johtajuuteen, ja mahdollistaa jokaisen yksilöllisen kehittymisen johtajana. Vuonna 2019 on vuorossa järjestyksessään kolmannet (nykymuotoiset) Johtajatulet ja sen konsepti on jo hyvin tunnettu ympäri maata. Johtajatulet on merkittävä osa Partion strategian toteuttamista. Osallistujatavoite tapahtumalle on 3000 osallistujaa.

Täytä hakemus