Johtajatulet 2023: Hankintapäällikkö (2 hlö)

Kiinnostavatko hankinnat, haluatko olla näköalapaikalla tekemässä Suomen parasta johtajuusseminaaria? Tule tekemään Suomen Partiolaisten viidensiä Johtajatulia!

Hankintapäällikkönä vastaat Johtajatulien hankinnoista. Toimit toisen hankintapäällikön pestiparina ja teet pestiäsi tiiviissä yhteistyössä erityisesti talous- sekä kumppanuustiimien kanssa. Pestin tarkkaa työnjakoa voidaan mukauttaa kiinnostuksen mukaan. Rekrytoit myös oman tiimisi yhdessä pestiparisi kanssa.

Pestissäsi sinua tukevat myös SP:n toimiston henkilökunta.

Pestissä teet laajasti yhteistyötä sekä osa-alueen sisällä että selvittäen muiden osa-alueiden hankintatarpeita ja suunnitellen koko tapahtuman hankintoja myyntituotteista ruokaan asti. Pääset hyödyntämään pestissäsi SP:n olemassaolevaa hankintajärjestelmää.

Voit hakea pestiä yksin tai parina yhdessä toisen hakijan kanssa. Mainitse hakemuksen Lisätiedot-kentässä mahdollisesta tiedossasi olevasta parista.

Vastuualueet:

  • Suuren tapahtuman hankintatarpeiden kerääminen ja määrittely yhdessä osa-alueiden kanssa
  • Tarjouspyyntöjen tekeminen ja hankintojen järjestäminen
  • Osallistuminen SP:n tapahtumien hankintatoimen kehittämiseen

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä toimimisen edellytyksenä on laaja kiinnostus tapahtuman eri osa-alueita ja niiden hankintatarpeita kohtaan, kyky luoda yhteistyösuhteita eri toimittajien kanssa sekä hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot. On eduksi, jos olet toiminut aiemmin suurehkon partiotapahtuman hankintojen parissa tai sinulla on muuta kokemusta hankintatoiminnasta esimerkiksi työelämässä.

Pestissä käytät partion Dynamics-CRM:ää, hankintajärjestelmää sekä Microsoft O365 -pilvityökaluja.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuunottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Pestin hoitaminen vaatii aikaa vaihtelevasti ja kevääseen painottuen n. 3–5 tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset ja mahdolliset ryhmän omat kokoukset.

Lisätiedot

Pesti alkaa heti päättyen 31.10.2023. Talouden ja kumppanuuksien päälliköt aloittavat osa-alueidensa valmistelun mahdollisimman pian, koska kaikki talouden alaiset toiminnot tehdään etupainotteisesti. Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti.

Hankintapäällikön pestissä pääset mahdollistamaan Johtajatulien onnistumista. Pääset tarkastelemaan Johtajatulia näköalapaikalta kattaen koko tapahtumaorganisaation toiminnan ja pääset kehittämään yhteistyö- ja johtamistaitojasi monipuolisesti. Saat myös kokemusta ja ymmärrystä SP:n hankintojen toimintatavoista ja laajennat omaa kontaktiverkostoasi.

Ota rohkeasti yhteyttä pestaajaan sähköpostitse jyri-petteri.paloposki@partio.fi tai puhelimitse 050 378 0711, jos kaipaat lisätietoja pestistä!

Täytä hakemus