Kaavoittaja, 4 kpl / Finnjamboree 2022 Kajo

Kuhiseva kaupunkikeskusta, kahvilat ja kanootit sekä kotoisat kotipesät - ja kaikki nämä Evolla? Tule mukaan päättämään, missä harjataan hampaita ja missä lasketaan lampaita!

Haemme kaavoittajia vastaamaan Kajon leirikaavasta. Kaava on yksi leirin suunnittelun ja rakentamisen merkittävimmistä dokumenteista, sillä se kokoaa ja ohjaa kaikkea toimintaa leirillä. Kaavoittajat ovat osa kaavoitustiimiä ja kuuluvat leirikokemuksen osa-alueeseen.

Kaavoittajilta toivotaan intoa, halua ja inspiraatiota tehdä Kajosta toimivin suurtapahtuma henkilömuistiin. Pestissä pääset vastaamaan metsään rakentuvasta väliaikaisesta kaupungista yhdessä kaavoittajaparisi kanssa. Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia suunnittelu- ja johtamistaitojaan sekä päästä vaikuttamaan n. 15 000 leiriläisen leirikokemukseen merkittävällä tavalla.

Kaavoittajana keräät kaikilta leirin osa-alueilta tila- ja toiminnallisuustarpeita, ja muodostat niistä toimivan kokonaisuuden. Suunnittelet leirille paikkoja massoille ja pienille porukoille, riehumiselle ja hiljentymiselle. Huolehdit siitä, että leirialue on helposti haltuun otettava ja saavutettava.

Kaavoitus tehdään pareissa niin, että jokaisella parilla on oma vastuualue. Mikäli haluat, voit ilmoittaa hakemuksessasi erityisesti sinua kiinnostavan vastuualueen.

Kaavoittajia haetaan seuraaville vastuualueille:

  • Kasvatus, 2 kpl (ohjelmalaaksot ja pop up -ohjelma)
  • Osallistujat, 2 kpl, (alaleirit ja muut osallistujapalvelut)
  • Huolto, 2 kpl (leirin tukitoiminnot, kuten ruoka, logistiikka, hygienia)
  • Yleiset alueet, 2 kpl (leirialueen yhteiset tilat ja kokoontumispaikat)

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiin kuuluu merkittävä määrä muiden tekijöiden kontaktointia ja tarpeiden selvitystä sekä neuvottelua. Teet tiivistä yhteistyötä kaavoitusmestarien sekä muun kaavatiimin kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta leirielämästä. Eduksi on, että sinulla on kokemusta maankäytön suunnittelusta opinnoissa, työelämässä tai vaikkapa vapaaehtoistyön saralta. Lisäksi toivomme, että sinulla on perustaidot jostain cad-ohjelmasta. Tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on näkemys siitä, miten leiristä tehdään elämys, ja intoa toteuttaa se.

Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä.

Pestin kesto ja ajankäyttö
Pesti alkaa heti valinnan jälkeen ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2022. Pestin työmäärä painottuu valmistelevaan työhön ennen leiriä ja vaatii ajankäyttöä joitain tunteja viikossa.

Lisätiedot

Hae pestiä ja tule tekemään leirikaavaa like never before! Kerro itsestäsi, taustastasi ja siitä, miksi olisit loistava kaavoittaja Kajolle. Voit hakea pestiin yksin tai parina. Parina haettaessa kummankin tulee kuitenkin täyttää oma hakemus.

Lisätietoja pestistä saat kaavoitusmestareilta Elina Lampiselta (+358 44 353 0503) ja Eerika Simoiselta (+358 40 745 6708) (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Täytä hakemus