Käsityö/nikkaroivakymppi, Finnjamboree 2022 Kajo

Onko vahvuuksiasi kädentaidot ja/tai nikkarointi? Tervetuloa tekemään virkistävää pop up tyyppisiä kädentaitopajoja Pop-up-alueelle. Mahdollisuus paripestiin. Voit hakea jo valmiin parin kanssa tai yksin.

Pop-up-ohjelma on Kajolla kaikki se ohjattu vapaa-aika, joka tapahtuu ohjelmalaaksojen ja yhteisohjelmien ulkopuolella. Pop-up-ohjelman alla toimii HENKI, HUPI ja HYPPY. Pop-upin HUPI vastaa leiriläisten hauskanpidosta. HUPI-ohjelma voi sisältää mitä tahansa musajammailuista, askarteluun, nikkarointiin tai virkistämään leiriläisten jonotushetkiä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

  1. Kymppinä pääset suunnittelemaan kaikille avointa toimintaa. Tehtävänäsi on vastata rastista kokonaisuutena ja ottaa vastuu mm. suunnittelusta, hankinnoista, rekrytoinneista ja itse toteutuksesta. Saat tueksesi hupimestariparin sekä pop-up hupitiimin muut kympit.

  2. Pesti vaatii jonkinlaista kädentaito-osaamista. Sinun ei tarvitse olla mestari kaikessa vaan vierellesi pestaat käsistään taitavat tekijät.

  3. Pestin kesto on 09/2021-09/2022. Pesti edellyttää osallistumista HUPI-tiimin kokouksiin n. 1 krt/kk sekä pop-up-ohjelman yhteisiin viikonloppuihin 1-2 krt ennen leiriä. Lisäksi edistät oman vastuualueesi toimintoja yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Huom! Meillä on alustavasti suunniteltu syksylle koko pop-up-tiimin livetapaaminen 8.-10.10.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä: Hupimestarilta Karoliina Aallolta (karo.aalto@partio.fi

Täytä hakemus