Kasvuagentti

Haluatko tehdä isommin, enemmän ja paremmin? Kasvumoottorina tuet piirien aluetyötä ja lippukuntia kasvussa. Luot malleja ja materiaaleja, joiden avulla valmentajat voivat auttaa lippukuntia kasvamaan. Olet valmis kiertämään piirejä ympäri Suomen kasvun asialla mm. Koulutuksissa, lippukuntapäivissä ja luottisseminaareissa.

Olet mukana turvaamassa partion jatkuvuutta ja kattavuutta, ja edistät partion strategian toteutumista. Saat monipuolista kokemusta aluetyöstä ja pääset näkemään piirien ja lippukuntien erilaisia toimintatapoja.  Tukenasi on työpari samassa pestissä sekä muu aluevaliokunnan asiantunteva ja hauska porukka!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toivottavasti olet tehnyt kasvua ennenkin. Sinulla on myös jonkin verran kokemusta viestinnästä, ja näppäimistö pysyy sormiesi alla. Kokemus lippukunnan johtamisesta, aluetyöstä tai valmentamisesta on eduksi. Pestissä tärkeintä on kuitenkin innostus ja kiinnostus näitä teemoja kohtaan, joten kaiken muun voi oppia!

Lisätiedot

Pestissä oppii ainakin kasvun johtamisesta, valmentamisesta ja lippukuntatuen kokonaisuudesta. Lisäksi kartutat tärkeitä työelämätaitoja, kuten yhteistyö- ja viestintäosaamista. Pestiin ei varsinaisesti kuulu johtamistehtäviä, mutta piiriyhteistyön kautta saa harjoitella mm. Viestintätaitoja, koordinointitaitoja ja valmentamista.

Täytä hakemus