Kuvaajia ja Instagramin tekijöitä

Johtajatulet 2019 -projekti on käynnistynyt. Tule tekemään vuoden 2019 vaikuttavinta johtajatapahtumaa meidän kanssamme!

Onko sinulla oma kamera, jota tykkäät käyttää? Tahtoisitko ottaa Johtajatulilta muutaman kuvan Johtajatulien käyttöön? Tarvitsemme taianomaisen tapahtumamme tunnelman taltioijia! Kaipaamme myös Johtajatulien Instagram-kanavalle tapahtuman ajaksi muutamaa päivittäjää,jotka tekisivät sisältöä erityisesti Vaeltaja-ikäluokka mielessään.

Kuvaamiseen liittyviä pestejä Johtajatulilla:

- Johtajatulien Instagram-kanavan ylläpitäjiä – teet Instagram-tarinaa ja sisältöä tapahtumanaikana

- Apuvalokuvaajia – kuvaat muutamia kohteita tai ohjelmasisältöjä Johtajatulilta ennaltasovitun suunnitelman mukaisesti.

- Videokuvaaja – kuvaat vetävää videokuvaa Johtajatulilta, kenties osaat jopa editoidasitä!


Tarkoitus on, ettei pestin hoitamiseen kulu koko tapahtumaa, vaan kuvaajat kuvaavat muutaman ennalta sovitun osan tapahtumasta. Instagramin teossa aikomus on vuorotella pestattujen kesken.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Mikäli sinulla on intoa ja tahtoa tulla tekemään meidän kanssa mahtavaa suurtapahtumaa, olet oikea tyyppi.

Osaamiseksi pesteihin vaaditaan kokemusta valo- tai videokuvauksesta tai Instagram-tarinoiden teosta.
Pestiin tarvitset omat työvälineet, kuten älypuhelimen tai kameran. Pestit täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pestit päättyvät syyskuun loppuun 2019.

Lisätiedot

Johtajatulet on Evolla 30.8-1.9.2019 järjestettävä suuri johtajuusseminaari, joka kokoaa partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset keskelle metsää innostumaan, kehittymään johtajana, nauttimaan elämyksistä ja verkostoitumaan.
Johtajatulet tarjoaa viikonlopun verran inspiroivia puheenvuoroja ja laadukasta sparrausta johtajuuteen, ja mahdollistaa jokaisen yksilöllisen kehittymisen johtajana. Vuonna 2019 on vuorossa järjestyksessään kolmannet (nykymuotoiset) Johtajatulet ja sen konsepti on jo hyvin tunnettu ympäri maata. Johtajatulet on merkittävä osa Partion strategian toteuttamista. Osallistujia Johtajatulille on tulossa yli 3000!

Täytä hakemus