KV-jaoston elvytysprojektin jäsen (5 kpl)

Liity mukaan piirin KV-jaoston elvytysprojektiin! Innostaako mahdollistajana toimiminen, kansainvälinen partio ja jaostopesti? Ilmoittaudu mukaan rakentamaan sykähdyttäviä, kansainvälisiä partiokokemuksia kaikille J-SP:n jäsenille.

Minkälainen on toimiva KV-jaosto? Millaista KV-toimintaa juuri J-SP on kipeästi vailla? Millaisiin kansainväliseen partiotoimintaan liittyviin tapahtumiin haluaisit itse osallistua? Näitä kysymyksiä ja monia muita tullaan pohtimaan yhdessä innokkaan ja energisen projektitiimin kanssa. Tavoitteena on elvyttää piirin KV-jaoston toimintaa. Sitä varten projektin aikana luodaan kestävät toiminnan hallinnan työkalut, jotka takaavat jaoston kohderyhmä-lähtöisen ja tasokkaan toiminnan.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Projektipestiä voit suorittaa missä tahansa, sillä kokoustaminen tapahtuu pääasiassa Teamsin välityksellä. Loka-marraskuulle on lisäksi suunnitteilla live-tapaaminen projektitiimin kesken. Pesti vaatii aikaasi noin 4 tuntia viikossa, alkaen syyskuun puolenvälin tienoilla ja päättyen helmikuuhun 2022.

Pestiä varten et tarvitse aiempaa kokemusta piiritason tehtävistä tai kansainvälisestä partiotoiminnasta. Sinun tulee kuitenkin olla vähintään 15-vuotias. Projektipestistä on mahdollista jatkaa tulevan KV-jaoston jäsenenä niin halutessaan. Paikkoja projektitiimissä on noin viidelle innokkaalle.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä saa Saara Johanssonilta (p. 044 217 4375) puhelimitse, tekstarilla tai whatsapp-viestillä, tai sähköpostitse (saara.johansson@partio.fi)

Täytä hakemus