KV-pestipalvelumestari / Finnjamboree Kajo 2022

Haluaisitko olla keskeinen osa kansainvälisten osallistujien kehittävää pestauskokemusta? Olisitko tarvittaessa kuunteleva korva? Haussa on henkilö tarjoamaan asiantuntevaa tukea niin pestissä toimiville kv-osallistujille kuin pesteistä vastaaville suomalaisille partiolaisille.

Kansainväliset osallistujat tulevat toimimaan leirillä erilaisissa pesteissä niin leiriorganisaatiossa kuin leirilippukunnissa. Suomalainen leiriympäristö saattaa kuitenkin tuoda haasteita sekä kulttuurishokkeja. Pestipalvelumestarina tuet kv-osallistujia pestissään sekä neuvot pestaajia huomioimaan eri kulttuurien tuomia näkökulmia. Olet kv-osallistujien tuki, turva ja yhteystaho tiimisi kanssa sekä teet yhteistyötä leirin muun pestitukiorganisaation kanssa. Työhyvinvoinnin laaja-alainen huomiointi kuuluu myös oleellisesti pestiisi. Parhaimmillaan kv-osallistujat saavat Kajolla ainutlaatuisen ja opettavaisen pestikokemuksen!

Tulet toimimaan pestissä mestariparin kanssa ja kokoatte yhdessä tiimin myöhemmässä vaiheessa. Lisäksi saat tukea KV-päälliköiltä sekä kansainvälisyyden muilta mestareilta ja koko osa-alueelta.

Mestaripestin kesto on helmikuu 2021 - syyskuu 2022. Viikkotasolla aikaa pestin hoitamiseen tulee varata muutamia tunteja, leiriä kohden ajankäyttö lisääntyy. Pestiin kuuluu kuukausittaisia etäkokouksia kansainvälisyyden osa-alueen kesken sekä vaihtelevasti viikonlopputapaamisia sekä yhteistyötä muiden osa-alueiden kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toivomme hakijalta
  • kiinnostusta KV-toimintaa kohtaan
  • kokemusta rekrytoinnista ja sen vaiheista
  • ymmärrystä eri kulttuurien toimintatavoista (partiossa tai muuten)
  • hyvinvointiin liittyvästä pesti-, ammatti- tai koulukokemuksesta on huomattavaa hyötyä pestissä toimimiseen
  • englanninkielen taitoa (myös muut kielet lasketaan eduksi)

Lisätiedot

Pesti tarjoaa mahdollisuuden tutustua kansainväliseen partiotoimintaan tekemisen lomassa sekä kehittyä projektinhallinnan saralla. Saat vankkaa kokemusta suurleirin suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä mahdollisuuden kehittyä jo itsellesi tutuillakin osa-alueilla. Uusilta kansainvälisiltä tuttavuuksilta ei voi välttyä. Tavoitteenamme on tehdä mukavassa tiimissä pestiä, jota muistelee hymyillen vielä pitkään Kajon jälkeen.

Pestiin haetaan pestiparia. Voit hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa, muistathan mainita hakemuksessa mahdollisesta toisesta hakijasta.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja juttelemme pestin vaatimuksista ja mahdollisuuksista!

Lisätietoja antaa KV-päällikkö Meri Suomi, meri.suomi@partio.fi

Täytä hakemus