L-SP Kansainvälisen ja partioaatteellisen jaoston jäsen

Kansainvälisen ja partioaatteellisen jaoston (eli tuttavallisesti kv-paatin) tehtävänä on tukea ja rohkaista piirin alueen lippukuntia partioaatteellisessa ja kansainvälisessä toiminnassa, kehittää piirin partioaatteellista sekä kansainvälistä toimintaa ja järjestää aiheeseen liittyvää koulutusta ja tapahtumia.

Jaoston jäsenenä pääset osallistumaan monipuolisesti jaoston toimintaan, sillä teemme asioita yhdessä. Jokaisella jaoston jäsenellä on oma vastuualueensa. Vastuualueet liittyvät seuraaviin kokonaisuuksiin:

  • leirimatkat
  • kansainvälisyyskasvatus ja kotikansainvälistyminen
  • kv-koulutus
  • aatekasvatus
  • viestintä
  • kv-vieraiden vastaanottaminen
  • sihteeri
Kerro hakemuksessasi, mistä osa-alueista olet kiinnostunut ja mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva pestikuvaus.

Kv-paatti kokoontuu n. 10 kertaa vuodessa, kokousten lisäksi aikaa kuluu materiaalien, koulutusten ja tapahtumien suunnitteluun, valmisteluun ja järjestämiseen. Keskimäärin pesti vie aikaa 5 - 10 tuntia kuukaudessa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Innostut kansainvälisyydestä ja sydämesi sykkii partiolle. Olet kiinnostunut siitä mikä tekee partiosta partion, ja haluat auttaa ja tukea lippukuntia. Sisälläsi asuu pieni maailmanparantaja.

Olet käynyt partiojohtajan peruskurssin.

Pestissä pääsee oppimaan:

Pestisi aluksi tutustut jaoston toimintaan ja perehdyt piiriluottiksena toimimiseen. Opit myös piirin tapahtumien järjestämistä ja partiokouluttamista, sekä tutustut kasvatuksen toiminnanalaan. Pestisi tueksi pääset osallistumaan piiriluottiskoulutukseen ja partiokouluttajakurssille.

Pestissä tukenasi on kv-paatin puheenjohtaja, sekä koko muu jaosto. Pääset myös osallistumaan piiriluottiksille suunnattuihin tapahtumiin.

Lisätiedot

Lisätietoja: Ohjelmaohjaaja Anna Kronlund (anna.kronlund@partio.fi) ja KV-paatin puheenjohtaja Mikko Laitinen (mikko.laitinen@partio.fi)

Täytä hakemus