Lippukuntia tukemaan: lippukuntavalmentaja

Lippukuntavalmentaja tukee määrätyn Uudenmaan partiopiiriin kuuluvan alueen lippukuntia yhdistyksen johtamisessa! Hän toimii osana kolmen hengen aluetiimiä (ohjelmavalmentaja + lippukuntavalmentaja + pestausvalmentaja).

Pestiin kuuluu neljä lippukuntien yhteistä aluetapaamista vuodessa (kaksi keväällä ja kaksi syksyllä) ja tarpeen mukaan lippukuntien yksilöllinen tukeminen. Tukea saa paitsi omalta ihanalta aluetiimiltä niin myös koko iloiselta valmentajapoppoolta, valmentajavastaavilta, lippukuntatuen ministeriltä, piiritoimistolta ja piirin luottiskaartilta!

Aluetiimin jäsenenä ja lippukuntien valmentajana saat antoisan näköalapaikan monenlaisiin lippukuntakulttuureihin, jossa opit itsekin muiden hyvistä käytännöistä ja tavoista toimia.

Tutustu lippukuntavalmentajan pestikuvaukseen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Lippukunnanjohtajan koulutus ja kokemus lippukunnanjohtajan pestistä tai esim. lippukunnan hallituksesta.

Myös valmentajan koulutus kuuluu pestiin. Piiri tarjoaa koulutuksen, ja sen suorittamisesta voidaan sopia pestausvaiheessa.

Lisätiedot

Hae pestiä tai kysy lisää aluetyöstä vastaavalta hallituksen jäseneltä Emilialta (emilia.pihlaja@uusimaa.partio.fi) tai piiritoimistolta (uusimaa@partio.fi).

Täytä hakemus