Maailmanjärjestöluottisten koordinaattori, kansainvälisten yhteyksien valiokunnan jäsen

Valiokunnan maailmanjärjestöluottisten koordinaattorina vastaat niiden järjestömme vapaaehtoisten tukemisesta, jotka edustavat Suomen Partiolaisia maailmanjärjestöissä. Maailmanjärjestöluottisten koordinaattorina olet mukana auttamassa järjestömme vapaaehtoisia toimimaan pesteissään sekä luomassa yhteyksiä Suomen Partiolaisten ja kansainvälisten partiovaikuttajien välille. Suomen Partiolaisten kansainvälisten yhteyksien valiokunnan jäsenenä pääset myös vaikuttamaan laajasti järjestömme kansainväliseen toimintaan ja osallistumaan oman kiinnostuksesi mukaan myös toiminnanalan muihin tehtäviin. 

Pestissäsi pääset osallistumaan valiokuntatyöskentelyyn noin kuudesti vuodessa järjestettävissä kokouksissa. Kaksi kuudesta kokouksesta järjestetään laajennettujen valiokuntien tapaamisina, jolloin pääset tekemään yhteistyötä myös piirien luottamushenkilöiden kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Maailmanjärjestöluottisten koordinaattorin tehtävä vaatii ennen kaikkea hyviä koordinointitaitoja. Tehtävänäsi on luoda tukiverkosto maailmanjärjestöluottiksille, jonka kautta vapaaehtoiset saavat tarvitsemansa tuen Suomen Partiolaisilta. Vastaat myös siitä, että kommunikaatio toimii ja tieto kulkee maailmanjärjestöluottisten ja kansainvälisten yhteyksien valiokunnan välillä. Ennen kaikkea halu, asenne ja kyky tukea keskusjärjestön vapaaehtoisia kansainvälisessä partiotoiminnassa on kriittistä pestissä onnistumiselle. Hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot auttavat sinua huomattavasti pestissäsi, sillä pestiin sisältyy yhteistyötä eri kansainvälisten partiotoiminnan edustajien kanssa. 


Lisätiedot

Pestissä pääset oppimaan laajasti partion kansainvälisestä toiminnasta. Valiokunnan jäsenenä sinun on mahdollista liittyä myös maailmanjärjestösuhteista vastaaviin WAGGGS- ja WOSM -tiimeihin, joiden toimintaan osallistumalla pääset näköalapaikalle aidosti kansainväliseen partioon.

Täytä hakemus