Materiaaliexpertti Heureka-laaksoon / Finnjamboree KAJO 2022

Tiedätkö kuinka paperia tehdään? Entäs biomuovia? Tunnetko materiaalit ja niiden käyttötarkoitukset? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle pesti Heureka-laakson!

Heureka-laakso tarjoaa osallistujille elämyksiä arkipäivän ilmiöistä ja tieteellisistä teorioista. Laaksossa opitaan kestävän kehityksen tavoitteista muun muassa kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja sekä vastuullista kuluttamista. Leiriläinen tutustuu, kokeilee, oivaltaa ja innostuu (teknisestä) tieteestä.

Haemme laaksoon materiaaliexperttiä. Experttinä osallistut laakson tehtäväpisteiden suunnitteluun ja tuet toiminnallasi ohjelmapisteistä vastaavia kymppejä rastien suunnittelussa ja toteutuksessa. Pystyt tuomaan kokemusta, näkemyksiä ja mahdollisia verkostojasi mukaan laakson toteutukseen, mahdollistaen leiriläisille laadukkaan ohjelmakokonaisuuden. Pesti alkaa syksyllä 2021 ja päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022. Pestiä voidaan räätälöidä osaamisen mukaisesti, joten laita rohkeasti hakemusta!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Experttipesti on asiantuntijapesti, jossa osallistutaan laakson ohjelmasisällön suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä laakson mestareiden ja kymppien kanssa. Toivomme että sinulla on kokemusta mainitusta aihealueesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin haetaan ensisijaisesti yksin ja siinä toimitaan suomeksi. Pesti ei edellytä aikaisempaa partiokokemusta.

Ennen leiriä pesti edellyttää osallistumista laakson yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä mahdollisiin viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu palaverien väliseen suunnitteluun.

Lisätiedot

Lisätietoja saat Vesalta (vesa.eskelinen@partio.fi) tai Roopelta (roope.tanner@partio.fi)

Täytä hakemus