Melukymppi, Finnjamboree 2022 Kajo

Onko vahvuuksiasi musiikki, jammailu ja porukalla biisien fiilistely? Onko musiikki lähellä sydäntäsi ja haluaisit jakaa sitä iloa muillekin? Tervetuloa tekemään virkistävää popup-tyyppisiä musahetkiä Popup-alueelle. Mahdollisuus paripestiin. Voit hakea jo valmiin parin kanssa tai yksin.

Popup-ohjelma on Kajolla kaikki se ohjattu vapaa-aika, joka tapahtuu ohjelmalaaksojen ja yhteisohjelmien ulkopuolella. Pop-up-ohjelman alla toimii HENKI, HUPI ja HYPPY. Pop-upin HUPI vastaa leiriläisten hauskanpidosta. HUPI-ohjelma voi sisältää mitä tahansa musajammailuista, askarteluun, nikkarointiin tai virkistämään leiriläisten jonotushetkiä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

    1. Melukymppinä pääset toteuttamaan kaikille avoimia musahetkiä. Kympin tehtävänä on vastata rastista kokonaisuutena ja ottaa vastuu mm. suunnittelusta, hankinnoista, rekrytoinneista ja itse toteutuksesta. Saat tueksesi hupimestariparin sekä hupitiimin muut kympit.

    2. Pesti vaatii musaosaamista, mutta ei kaikessa. Pestaa itsellesi monipuolinen tiimi ja leirillä innostatte uusia jammailijoita joukkoonne.

    3. Pesti kestää vuoden 09/2021-09/2022. Pesti edellyttää osallistumista HUPI-tiimin kokouksiin n. 1 krt/kk sekä pop-up-ohjelman yhteisiin viikonloppuihin 1-2 krt ennen leiriä. Lisäksi edistät oman vastuualueesi toimintoja yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Huom! Meillä on alustavasti eka koko pop-up-tiimin livetapaaminen 8.-10.10.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä: Hupimestarilta Karoliina Aallolta (karo.aalto@partio.fi

Täytä hakemus