Osallistujaopasvastaava Johtajatulille

Etsimme osallistujaopasvastaavaa Kokemuksen vastuualueelle!

Osallistujaviestinnän yksi tärkeimmistä kulmakivistä on osallistujaopas, joka kokoaa kaiken tarvittavan tiedon sekä hieman extraa yhteen helposti luettavaan pakettiin. Osallistujaopasvastaavana vastaat osallistujaoppaan sisällysluettelon rakentamisesta sekä kaikesta tiedon keruusta. Tulet tekemään läheistä yhteistyötä viestinnän ja markkinoinnin kanssa, sillä he viimeistelevät oppaan visuaalisesti yhteen. Osallistujaopasvastaava on onnistunut pestissään, kun osallistujaopas sisältää kaiken tarvittavan tiedon ja sen tuotanto on toteutunut aikataulussaan.

Osallistujaopasvastaava saa mahdollisuuden oppia lisää viestinnästä, osallistujakokemuksesta sekä tapahtumatuotannosta.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävään etsitään henkilöä, joka on toimeentarttuva, oma-aloitteinen ja, jolla on erinomainen organisointikyky. Hallitset kokonaisuuksia, mutta ymmärrät yksityiskohtien tärkeyden.

Ennen tapahtumaa osallistujaopasvastaava osallistuu joka toinen viikko tiimin yhteiseen kokoukseen, jonka lisäksi pesti vaatii itsenäistä viikoittaista työskentelyä pitkin kevättä. Tämän lisäksi Johtajatulien tekijät voivat osallistua joka tiistai järjestettäviin puuhiksiin, joissa on joko itsenäistä tai ohjattua puuhastelua ja mahdollisuus sopia tapaamisia muiden vastuualueiden tekijöiden kanssa. Lisäksi keväällä on luvassa yksi seminaari. Tapahtumassa osallistujaopasvastaava vastaa muuttuvien tietojen päivittämisestä yhdessä viestinnän ja markkinoinnin kanssa, mutta sinulle jää vapaa-aikaa ohjelmaan osallistumiselle.

Lisätiedot

Janina Pohja, Osallistujakokemuspäällikkö (janina.pohja@partio.fi)

Täytä hakemus